Вівторок, 23.04.2024, 18:44
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Вересень » 18

Герої серед нас
Виховання молодої людини, як громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність в складні для держави часи є одним із головних векторів національно-патріотичного виховання учнів нашої школи.
Вивченню та популяризації історії життя і подвигу людей, які були жителями нашого селища в різні часи, які не пережидали лихоліття, не відсижувались, не ховалися за спини інших, а в силу свого характеру, виховання пішли боронити рідну землю, свій край і заплатили за це найвищу ціну - життя. 
Саме це і лягло в основу години спілкування для учнів 7 класу.
Учні ознайомились не тільки з пам'ятними дошками, які розміщені на стінах школи, а й відчули близькість цих людей які жили поруч, на сусідніх вулицях селища.
Перша дошка була встановлена в 1995 році на честь подвигу молодого директора школи Бацанова Петра Івановича, керівника підпільної групи, яку розстріляли німецькі загарбники 1 жовтня 1941 року.
Друга дошка встановлена на честь випускника школи Трубіна Сергія, який загинув 08 січня 2017 року в зоні антитерористичної операції.
І десятки років тому, і три роки тому: не дочекалися рідні люди сина, брата, чоловіка. Нічого не змінилось, як завжди першими зустрічають ворога найкращі, зупиняють його ціною свого життя. Пам'ятаймо про них...
Класний керівник 7 класу
Ярова В.І
 

 

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 142 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.09.2020 | Комментарии (0)

Наша Батьківщина – Україна
На сучасному етапі українського державотворення надзвичайно актуальною є проблема виховання у дітей патріотичних почуттів. З 14 по 18 вересня у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. №7 проходить тиждень патріотичного виховання.
У 2 класі відбулась інтелектуальна гра «Наша Батьківщина – Україна». Діти більше дізналися про країну, її символи, кордони, міста, про життя видатних людей, подивилися відеофільм про Київ та Знам'янку. Малята із задоволенням грали у ігри: «Де хто живе?», «Опиши Україну». Підсумком інтелектуальної гри було проведено вікторину «Найрозумніший». Молодці! Перемогла дружба!
Класний керівник 2 класу
Степанова Л.А.
 

 

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 140 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.09.2020 | Комментарии (0)

Запрошуємо  творчі  колективи
та солістів  до участі у мистецькому проєкті
«Відкриваємо нові таланти»
в режимі онлайн

       Управління освіти і науки Кіроворгадської обласної державної адміністрації  спільно з Кіровоградською обласною філармонією, департаментом культури, туризму та культурної спадщини та Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості проводять 6-7 жовтня  2020 року мистецький проєкт «Відкриваємо нові таланти». в режимі онлайн. 
Мистецький проєкт проводиться в режимі офлайн та онлайн з метою виявлення та підтримки талановитих дітей Кіровоградщини, реалізації творчих потреб, знань, умінь та мистецьких навичок молодого покоління.
У рамках мистецького проєкту учні закладів загальної середньої освіти, вихованці художніх дитячих колективів позашкільної освіти матимуть змогу продемонструвати свої таланти у вокальному, хореографічному, театральному та інших жанрах разом з творчими колективами Кіровоградської обласної філармонії.
          До участі у мистецькому проекті залучаються учні, художні дитячі колективи загальної середньої та позашкільної освіти віком від 07 до 17 років.
          Для участі у мистецькому проєкті необхідно до 25 вересня 2020 року надати заявку та відео 1-го концертного номера від колективу за адресою: Кіровоградська обласна філармонія, вул. Кавалерійська, 8, м. Кропивницький, 25006, E-mail: iplotos@gmail.com, тел. +38(050) 58-98-479.

Просмотров: 168 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.09.2020 | Комментарии (0)

Увага! Конкурс Бобер -2020! 

Міністерство освіти і науки України та Львівський фізико-математичний ліцей при Львівському національному університеті імені Івана Франка запрошують учнів 2-11 класів закладів  загальної середньої освіти до участі в Міжнародному конкурсі з інформатики «Бобер» в Україні.
Конкурс проводиться в п’яти вікових групах: Бобренятечко для учнів 2-3 класів, Бобренятко-для учнів 4-5 класів,бобреня-для учнів 6-7 класів, Бобрик –для учнів 8-9 класів, Бобер –для учнів 10-11класв.
Конкурс  відбудеться 8-10 листопада 2020року.
Завдання конкурсу дуже цікаві, вимагають логічного мислення. Щоб їх розв'язати, учень повинен не тільки знати матеріал, але й уміти вирішити проблему нестандартним шляхом. У конкурсах можуть брати участь діти різного віку. Усі матеріали конкурсу надаються учасникам в електронному вигляді.
Пропонуємо ознайомитися з демоверсією конкурсу тут.
Детальніше про цей конкурс з інформатики можна дізнатись на сайті http://www.bober.net.ua.

Просмотров: 137 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.09.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz