П`ятниця, 29.03.2024, 09:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Червень » 24

Відділ освіти інформує …

23 червня 2020 року відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради взято участь у онлайн-нараді з питань реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/725-IX#Text, спрямованої на  роз’яснення щодо проходження здобувачами освіти  державної підсумкової атестації, у тому числі  у формі зовнішнього, незалежного оцінювання, за власним бажанням  у 2019/2020 навчальному році. 
Відповідні рекомендації щодо реалізації вищезгаданого Закону, надані Міністерством освіти і науки  України  https://mon.gov.ua/ua/npa/shodo-realizaciyi-zakonu-ukrayini-pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-zakoniv-ukrayini-shodo-okremih-pitan-zavershennya-20192020-navchalnogo-roku, направлено закладам загальної середньої освіти з метою врегулювання питання завершення здобуття повної загальної середньої освіти її здобувачами.
 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 190 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.06.2020 | Комментарии (0)

«Правила роботи дитсадків під час послаблення карантину»

23 червня 2020 року в дошкільному навчальному закладі  №5 «Калинонька»   старшою медичною сестрою Світланою КОВАЛЬ проведено брифінг з помічниками вихователів на тему «Вимоги та правила використання санітарного і спеціального одягу» , «Санітарно – гігієнічні вимоги до особистої гігієни персоналу» . Світлана Анатоліївна надала актуальну інформацію та роздала пам’ятки  «Коли та як необхідно використовувати медичні маски».  
При вході на територію до закладу та на вході до  кожної групи  оновлені  інформаційні матеріали для налагодження тісної взаємодії з батьками вихованців в умовах карантину.  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 256 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.06.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz