П`ятниця, 26.04.2024, 00:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Травень » 22

Покрокова інструкція виходу з карантину закладів дошкільної освіти міста Знам’янки

Перший крок запуску роботи закладів дошкільної освіти – організація забезпечення закладів освіти дезінфікуючими, миючими, антисептичними засобами, безконтактними термометрами, засобами індивідуального захисту (масками, гумовими рукавичками, халатами), урн з кришками (контейнерами) та одноразовими поліетиленовими пакетами для утилізації засобів індивідуального захисту тощо.
Другий крок — підготовка приміщень закладів до відкриття: проведення повної дезінфекії приміщень, обладнання, а також дератизація закладів дошкільної освіти; проведення лабораторних досліджень якості води та повітря; визначення маршрутів учасників, з метою забезпечення найменшого контакту між групами учасників; переформатувати розміщення в кімнатах для занять таким чином, щоб забезпечити максимальне фізичне дистанціювання. Відпрацювати можливість функціонування запасних входів і виходів. Це допоможе уникнути скупчення дітей на вході до корпусів закладу та під час виходу з них. Підготувати ізоляційні кімнати. 
Третій крок -  передбачає безпосереднє повернення закладів освіти до роботи.
1.    Перед початком зміни медичним працівником проводиться температурний скринінг yciм працівникам закладу дошкільної освіти.
Працівники, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла  понад 37,20 С або ознаки респіраторних захворювань, не допускаються до виконання обов’язків.
2.    Температурний скринінг дітей проводиться медичним працівником при вході (початковий) у закладі та кожні 4 години (поточний) з занесенням показників у відповідний журнал. Діти, в яких виявлено температуру тіла понад 37,20 С або ознаки респіраторних захворювань:  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 833 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.05.2020 | Комментарии (0)

Вітаємо зі святом вишиванки!

Сьогодні Україна відзначає свято, присвячене традиційному національному вбранню – вишиванці.   Цього дня ми  шануємо наш національний оберіг – прекрасну українську вишиванку. Вона зберігає споконвічні традиції нашого народу та об’єднує українців – від заходу до сходу. На хвилі патріотичного піднесення традиційний український одяг набуває дедалі більшої популярності. Однак педагоги закладу №4 «Ромашка» пояснюють дітям, що вишиванка — це не просто «модне» вбрання, а символ приналежності до народу України, духовної культури багатьох поколінь, тож носити її треба гідно!Вихователі закладу дистанційно  ознайомили батьків з історією цього свята Наші вихованці долучилися до цього заходу  та згадку про нього зробили фото.  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 199 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.05.2020 | Комментарии (0)

День вишиванки – гуртує українців!

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.
День вишиванки – поки ще не офіційне і відносно молоде, але таке улюблене народне свято, покликане сприяти єдності й культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.
Дошкільнята нашого дошкільного закладу «Теремок» взяли активну участь у флешмобі «Одягни вишиванку». У вишиванки вдяглись і діти, і братики, сестрички, і батьки, та наші працівники. Слід зазначити, що в усьому розмаїтті вишиванок, ні один узор не повторився.  Вишиванки личать усім: дівчаткам і хлопчикам, дорослим і малим.  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 204 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.05.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz