Субота, 20.04.2024, 09:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Травень » 12

День пам’яті та примирення та День перемоги

8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо розповідати молоді про непересічну роль українців у перемозі, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять загиблих воїнів та жертв війни. Вихованці дитячого садка – найменші громадяни нашої країни. Вони знаходяться в тому віці, коли формується особистість і погляди. Тому педагоги-дошкільники обережно і  грамотно доносять до малюків історію подій тих часів.  Утверджуючи позицію відзначення  8 та 9 травня в контексті «не святкуємо, а вшановуємо», педагогічний колектив нашого закладу провів роботу із родинами наших вихованців з акцентом на ролі людей, які боролися проти загарбників.  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 174 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.05.2020 | Комментарии (0)

Безпека понад усе!

Щоб літні канікули пройшли без прикрих пригод
З метою недопущення надзвичайних ситуацій з дітьми в період літнього відпочинку відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради звертається до здобувачів освіти закладів освіти міста з проханням збереження свого життя та здоров’я, а батьків та вчителів - всестороннього піклування про дітей.
Зовсім скоро розпочинаються літні канікули, відпустки. Як завжди, кожен із нас проведе їх порізному. На жаль, вони не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення, порушення правил дорожнього руху) із вини дітей. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, вибухонебезпечними предметами та боєприпасами, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного учня, особливо до батьків. Біда трапляється тоді, коли дітей залишають на призволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.
Небезпечними для ігор можуть бути сходи, підвали, горища, будівельні майданчики, ліфти, парки, дорога та інше.
До уваги батьків!   ... Читати далі »

Категория: Господарча група | Просмотров: 219 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.05.2020 | Комментарии (0)

Заходи   присвячені  75 річниці Великої Перемоги

Друга світова війна посідає особливе місце в історії людства. Пам'ять про неї є духовно- історичним надбанням українського народу. Війна понівечила долі мільйонів людей. Ми завжди пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє.    
Сьогодні ми вимушені залишатися вдома, але пам'ять втримати неможна.   Учні початкової школи  НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» взяли участь у онлайн-конкурсі  малюнків  «Наша мирна Земля», акціях «Мак пам’яті»   та «Читаємо про війну». Усі заходи   присвячені  75 річниці Великої Перемоги.   ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 178 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.05.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz