П`ятниця, 19.04.2024, 06:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Квітень » 29

Про результати онлайн-опитування щодо організації дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти міста Знам’янка

Відділом освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради з 06  до 23 квітня 2020 року проводилося он-лайн опитування керівників закладів загальної середньої освіти, педагогічних працівників, здобувачів освіти та їхніх батьків щодо організації дистанційного навчання учнів закладів загальної середньої освіти міста. 
Опитування мало на меті дослідити ситуацію з організації дистанційного навчання, а також з'ясувати проблеми, що виникли у батьків, дітей, педагогів.
Станом на 23.04.2020 року участь в опитуванні взяли 180 респондентів. 
З них:
-    3 керівника закладів загальної середньої освіти;
-    29 педагогічних працівників;
-    39 здобувачів освіти (учні 8-1 класів);
-    101 особа з числа батьків.
Проаналізувавши результати онлайн опитування, можна зробити наступні висновки.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 212 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.04.2020 | Комментарии (0)

Сенсорно-пізнавальний розвиток дошкільнят

Вихователь старшої групи "Дзвіночки" Дундєва О.В. значну увагу приділяє сенсорно-пізнавальному розвитку дошкільнят. Тому в дистанційній роботі систематично пропонує до виконання добірки цікавих завдань логіко-математичного змісту, які добирає з урахуванням різного рівня підготовленості дітей групи. Завдання мають на меті закріплення вивченого матеріалу, розвиток обчислювальних навичок, вміння порівнювати числа та предмети за кількістю, вагою, розміром, складати і розв'язувати прості задачі. Більшість завдань мають додатковий мотиваційний моральний аспект- допоможи герою, полікуй ведмедика, одягни чоловічка. ... Читати далі »

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 195 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.04.2020 | Комментарии (0)

Міське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури

29 квітня 2020 року в режимі онлайн на освітній платформі Zoom.ua. було проведено засідання міського методичного об'єднання вчителів української мови та літератури. Члени методичного об'єднання підсумували результати методичної роботи поточного навчального року. Зокрема, особлива увага була зосереджена на методах роботи з обдарованими дітьми та підготовці їх до участі в різноманітних мовних олімпіадах і конкурсах. Було проаналізовано здобутки та недоліки даної роботи. В. Петренко та Т. Дубок  (голова міського методичного об'єднання вчителів української мови та літератури) поділилися творчими знахідками та матеріалами відвіданого семінару-практикуму «Особливості підготовки учнів до виконання олімпіадних завдань з української мови та літератури», який відбувся на 16 січня 2020 року на базі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського». Також значна частина засідання була відведена питанням обміну  досвідом роботи вчителів на освітніх онлайн платформах в умовах карантину, проведенні підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року. ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 192 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.04.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz