Четвер, 25.04.2024, 13:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Лютий » 28

Харчування учнів

«Ми живемо не для того, щоб їсти, а їмо для того, щоб жити»
Сократ


Питання харчування учнів постійно знаходиться на контролі адміністрації Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст.№7, розглядається на засіданнях педагогічної ради, нарадах при директорові та батьківських зборах. Учні мають можливість харчуватись за графіком; асортимент продукції відповідає вимогам чинного законодавства. Санітарно-гігієнічні вимоги до постачання, зберігання, реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини дотримуються. Продукти харчування зберігаються згідно з умовами їх зберігання при відповідній температурі. Щомісяця проводиться моніторинг харчування й складаються відповідні звіти встановленої форми. Відповідальність за організацією харчування учнів було покладено на класних керівників.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 180 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.02.2020 | Комментарии (0)

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 1882 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.02.2020 | Комментарии (0)

Постійно діючий семінар керівників 
закладів загальної середньої та позашкільної освіти


Шлях до лідерства – це не стежина,
 яку людина має пройти на самоті, 
а дорога, яку можна здолати 
тільки разом.

Відповідно до плану роботи відділу освіти та з метою задоволення потреб педагогічних кадрів міста щодо професійного зростання, 27 лютого 2020 року на базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3–гімназія» відбувся міський постійно діючий семінар керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Створення ефективної системи управління закладом освіти в умовах реформування».
У вітальному слові завідувач методичного кабінету відділу освіти Ліпінська Ольга Григорівна наголосила на особливостях ролі керівника задля розбудови системи управління з огляду на нову нормативно-правову базу, побажала присутнім плідної співпраці та гарних вражень.
Директор закладу освіти Подвиженко Олена Іванівна у своєму виступі «Керівник закладу освіти як лідер змін» розкрила етапи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти та зазначила, що впровадження реформ відбувається лише за умови злагодженої дії команди однодумців у цьому напрямку. 
Присутнім було запропоновано відвідати методичну майстерню сертифікованого вчителя початкових класів, учителя-методиста Андрєєвої Наталії Дмитрівни. Директори та їх заступники побували в ролі учнів, що навчаються за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України».  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 374 | Добавил: znamosvita | Дата: 28.02.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz