П`ятниця, 19.04.2024, 15:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2020 » Лютий » 18 » Святкування свята Стрітення
11:17
Святкування свята Стрітення

Святкування свята Стрітення в ЗДО № 8 «Світлячок»

В п’ятницю, 14 лютого в ЗДО№8 «Світлячок» в старшій групі «ВЕСЕЛЯТА» відбулося свято зустрічі Зими з Весною - Стрітення. Діти були одягнені на святі у національні костюми, свято розпочали із запалювання свічки – громовиці - надійного оберега від лиха. На свято прибула Зима (вих. В.Кучаєва), яка запросила дітей у хоровод «Метелиця», співаючи пісні про зимови метелиці та хуртовини «Ой зима, зимонька – зима», «Зимонько-снігуронько». Діти проникливо розповідали вірші про зиму, зимові явища, пригадали також зимові ігри та прикмети на Стрітення. 
Стрітення - це свято зустрічі Зими і Весни. От і на цьому святі вони зустрілися.  Весна (вих. Ю.Бєлугіна) принесла із собою дзвін лісових струмків, запах цвітіння квітів та спів пташок. Затанцювали разом з дітьми у таночку-хороводі «Ой, весна, чарівна і ясна», «Ой, минула вже зима» тим самим проганяючи зиму із своїх володінь. Протягом всього місяця відбувається боротьба між Зимою і Весною. Хто ж переможе в цьому двобої з’ясовували в іграх-змаганнях «Хто швидше оббіжить калюжі», «Веселий тунель», «Збери квіти для Весни», народній грі «Тинок» та улюбленій грі всіх малят «Перетягуванні канату». В результаті змагань перемогла Весна зі своєю командою «Сонечко». На згадку про таке чудове свято Весна пригостила малят смачним печивом і гарними незабутніми враженнями від дійства.
Крім цього в цей день діти старшої групи «ВЕСЕЛЯТА» прийняли участь в запису відео привітання всіх знам’янчан з чудовим святом святого Валентина.


Вихователь-методист
В.Кучаєва

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 193 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz