П`ятниця, 29.03.2024, 15:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2020 » Лютий » 16 » Відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств
17:40
Відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств

Відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств 
серед вихованців навчальних закладів міста Знам’янки та Знам’янського району, 
присвяченого Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав
та 31-ій річниці виводу Радянських військ з Афганістану

 12 лютого 2020 року в Знам’янському міському спортивно – технічному клубі Товариства сприяння обороні України відбувся Відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів міста Знам’янки та Знам’янського району, присвяченого Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ій річниці виводу Радянських військ з Афганістану. 
    Учасників змагань цього дня вітали: голова Кіровоградської ОО ТСОУ Левченко Микола Миколайович, голова кіровоградської ОО УСВА Остащук Віктор Миколайович, голова Знам’янської організації УСВА Фесюн Микола Степанович,а також голова Знам’янської районної організації УСВА Чінчой Віктор Васильович. 
    Серед почесних гостей також були присутні: заступник військового комісара з призову – капітан Штанько Євген Миколайович; начальник відділу освіти Знам’янської РДА Сидоренко Віта Григорівна, головний  спеціаліст відділу сім’ї, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради Андрій Олегович Сугарей, головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяна Миколаївна Попова, та  та воїни-інтернаціоналісти міста та району – учасники бойових дій в Афганістані. 
    Після вітальної промови гостей до учасників змагань звернувся директор Товариства сприяння обороні України, учасник бойових дій на території Афганістану та майор запасу Колебіденко Володимир Олександрович, зазначивши, що змагання, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав вже стали традиційними у Товаристві сприяння обороні України, та щороку проводяться  в рамках відзначення пам’ятних дат, присвячених подіям в Афганістані. Володимир Олександрович відзначив, що метою проведення заходу є виховання поваги до учасників військових подій в Афганістані та їх героїчного подвигу; пропагування здорового способу життя, занять фізичною культурою і спортом; розвиток військово-прикладних видів спорту та популяризація їх серед молоді. 
    У змаганнях взяли участь 21 команда, серед яких: 8 команд закладів загальної середньої освіти та 2 команди навчального закладу ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей». Делегації учасників змагань складалися з 2 осіб та 1 керівника – вчителя предмета «Захист Вітчизни». Загальне керівництво проведенням змагань здійснено Знам’янським міським Товариством сприяння обороні України (директор В.Колебіденко) за сприяння та підтримки міської влади, якою надано нагородні матеріали для учасників змагань.
    Команди змагалися у трьох видах на рубежах, здобувши наступні результати: 
-    «Неповне розбирання та складання автомата АК-47». (Фіксується час розбирання та складання автомата. Переможець визначається за найменшим сумарним часом):
І та ІІІ  особисті місця здобули учні ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей»;
ІІ особисте місце – Король Кароліна, учениця Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6;
-    «Спорядження магазину АК-47 патронами».(Фіксується час спорядження магазину патронами. Переможець визначається за найменшим сумарним часом):
І та ІІІ особисте місце здобули учні ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей»;
ІІ місце - Король Кароліна, учениця Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6;
-    «Стрільба з пневматичної гвинтівки». (Стрільба ведеться  з упором на лікті, гвинтівка землі не торкається, дозволено використовувати розгорнутий карімат. Відстань від вогневого     рубежу до мішеней становить 50 метрів):
    ІІ особисте місце посів Крижан Микола, учень НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»;
    ІІІ особисте місце здобув Петров Микола, учень Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7.
    І командне місце здобула Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка.
    В командному заліку І та ІІ призове місце та перехідний Кубок виборола команда ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» та ІІІ місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка. 
    Всіх переможців нагороджено медалями та дипломами  за отримані досягнення.
На завершення Чемпіонату почесні гості змагань привітали усіх переможців та подякували за плідні результати наполегливої роботи військових керівників з учнями та, беззаперечно,  учасників змагань над собою та власними можливостями. 

Головний спеціаліст відділу освіти 
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради Т.Попова
 

Категория: Міськво | Просмотров: 191 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz