Субота, 20.04.2024, 12:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Січень » 20

Профорієнтація дев’ятикласників

14 січня 2020 р. учні 9-А і 9-Б класів Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 провели зустріч з провідним спеціалістом з профорієнтації Знам'янського центру зайнятості Безюк Людмилою Сергіївною. Вона ознайомила учнів з професіями, які найбільше мають попит, різними формами отримання освіти, запропонувала онлайн тести по визначенню професії. Людмила Сергіївна відповіла на питання, що хвилюють дев'ятикласників по вибору професії.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 288 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.01.2020 | Комментарии (0)

Шляхи співпраці  інклюзивно-ресурсного  центру з батьками

Сьогодні інклюзивна освіта є не лише однією з фундаментальних засад розвитку освіти, але й філософією розуміння участі людини у житті суспільства. В інклюзивному освітньому просторі   важливою є роль  батьків, які  беруть активну участь у цьому процесі   і на них покладені певні зобов’язання.
17 січня 2020 року в КУ «Знам’янський ІРЦ Знам’янської МР»  відбулося засідання круглого столу  для батьків на тему: « Роль батьків в навчанні та вихованні дітей з особливими освітніми потребами».
Розпочався круглий стіл з перегляду фотовиставки «Наші діти  -  квіти життя», яка  стала сюрпризом для батьків.
На початку заходу     директор  ІРЦ  Лариса  Мельник  ознайомила  учасників  засідання   із сутністю  інклюзивної освіти  та підкреслила важливу  роль батьків, як ключових партнерів у навчанні та вихованні дітей з особливими освітніми потребами.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 251 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.01.2020 | Комментарии (0)

Вітаємо переможців всеукраїнського конкурсу учнівської
творчості в номінації «Історія України і державотворення»

На виконання наказу начальника відділу освіти від 25 листопада 2019 року № 350-од «Про проведення І-ІІІ етапів ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у 2019/2020 навчальному році», з метою консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, державної підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів 16 січня 2020 року було проведено міський (заочний) етап ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» в номінації «Історія України і державотворення». В конкурсі не взяли участь учні Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Т.Шевченка. На конкурс було представлено 13 науково-дослідницьких робіт, які раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів. 
У конкурсних роботах висвітлено життєвий шлях відомих та маловідомих історичних постатей, політичних та громадських діячів рідного краю, які зробили особистий внесок у розвиток регіону, державного життя, культури, освіти, мистецтва, інших галузей матеріальної і духовної діяльності українського народу.   ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 202 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.01.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz