Четвер, 28.03.2024, 11:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Грудень » 28 » Великі відкриття починаються з маленьких кроків
16:28
Великі відкриття починаються з маленьких кроків

Великі відкриття починаються з маленьких кроків
Якщо запастися терпінням і проявити старання, 
то посіяне насіння знання неодмінно дасть добрі сходи. 
Навчання – корінь гіркий, та плід солодкий
Леонардо да Вінчі


24 грудня в навчально-виховному комплексі «Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» відбувся І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів НТУ «Інтелект». Цьогоріч до захисту представлено 7 напрацювань учнів 9-11 класів у різноманітних секціях. У вступному слові заступник директора з навчально-виховної роботи Василенко Н.В. привітала юних науковців (до речі, майже всі вони – учні гімназійних класів), нагадала присутнім про правила проведення конкурсу-захисту, побажала успіхів та сміливості. Учні, яких без перебільшення можна назвати науковою елітою нашого НВК, продемонстрували досконале знання досліджуваних ними тем, готовність вільно вести дискусію, стисло і грамотно висловлюватись. 
Отже, за рішенням журі І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учень 11-А класу Малінін Ігор в секції «літературна творчість» з роботою «Шлях до Аргентини»,Тітяниченко Микита, учень 9-В класу, який досліджує тему: «Пошук заходів, що спрямовані на підтримку глікемії хворих на цукровий діабет першого і другого типу. Вплив мозкової активності на рівень глікемії хворих на діабет та здорових людей. Полегшення патогенезу цукрового діабету і його ускладнень», та в секції «математика» з роботою на тему: «Матриця, її види. Дії над матрицями», учениці 9-А класу Тіщенко Тетяна («Квадратична функція») та Алєйнік Софія («Нерівності та способи їх розв`язання»), учениця 10-А класу Жукова Марія в секції «історичне краєзнавство» з роботою «Духовні святині на території Знам`янщини», Шаріфова Алсу, учениця 11-А класу, в секції  «мистецтвознавство» з роботою «Відображення соціальних і художніх проблем часу в картині Едварда Мунка «Крик» представлятимуть заклад на ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУМ.
У написанні робіт учням сприяли та допомагали їх учителі - педагогічні керівники: Поліщук Ніна Мойсеївна, Красовська Анастасія Сергіївна, Пироженко Людмила Іванівна, Пишна Ольга Іванівна, Білокамінська Тетяна Іванівна, Попова Лариса Миколаївна, а також наукові керівники. 
    Ми щиро бажаємо нашим юним науковцям впевнених перемог та сподіваємось, що вони гідно покажуть свої знання на обласному рівні!

Заступник директора з НВР Василенко Н.В.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 277 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz