Четвер, 28.03.2024, 15:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Листопад » 20 » День англійської мови
14:24
День англійської мови

День англійської мови

Сучасний світ дуже цікавий, різноманітний та багатий на можливості. Сьогодні дуже важливо допомогти дитині швидко адаптуватися до нових подій, реалій, а також використовувати на повну усі можливості. Однією зі сходинок до успіху є вивчення англійської мови у школі. Адже знання іноземної мови дає дитині не лише загальний рівень розвитку, але й можливість в майбутньому подорожувати, пізнавати нові культури, знайомитись з новими людьми, і що дуже важливо в наш час –  суттєвий «плюс» під час пошуків роботи. Тож, з метою пропаганди навчального предмета, виявлення і розкриття знань, умінь та навичок учнів та задля розвитку зацікавленості дітей до вивчення іноземної мови 13 листопада в Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів був проведений день англійської мови. 
Цього дня був оформлений інформаційний куточок "The English Language". Всі учні школи мали можливість ознайомитись з такою інформацією, як "Чому вміння спілкуватися англійською важливе сьогодні? ", "Поради для вивчення англійської лексики", "Мудрі вислови відомих людей". 
Діти дуже полюбляють всілякі завдання, що потребують задіяння рук і творчого підходу. В день англійської мови ми приділили велику увагу закріпленню лінгвістичних навичок на практичному рівні. Учні 3-го класу були поділені на команди та, змагаючись, виконували цікаві завдання. У підсумку перемогла, звичайно, дружба.
Для учнів 5-го класу був проведений квест "The fastest and the smartest". Під час якого учні мали пройти три локації, розгадуючи кросворди, ребуси та інші цікаві завдання англійською мовою. Виконавши останнє завдання, замість піднятої руки, команда повинна була прокричати "I love English". І наостанок і учасники квесту отримали нагородні листи "Superstar Award" за активну участь у квесті. 
Отже, день англійської мови у школі пройшов надзвичайно насиченою та цікаво. Сподіваємось, що такі заходи допоможуть учням не лише оцінити власні можливості, але спонукатимуть їх надалі розвивати  вміння, знання та навички з англійської мови.


 
Вчителі англійської мови 
Коба А. О., Литвинец С. В.

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 200 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz