Четвер, 25.04.2024, 06:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Серпень » 23 » «Гра по-новому, навчання по-іншому» від LEGO Foundation
09:38
«Гра по-новому, навчання по-іншому» від LEGO Foundation

«Гра по-новому, навчання по-іншому» від LEGO Foundation

Концепція Нової української школи зорієнтовує учителів на широке запровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес початкових класів.
Так, 22 серпня 2019 року на базі навчально-вихоного комплексу «Знам'янська загальноосвітня школа  І-ІІІ № 2 – ліцей» згідно з вимогами листа Міністерства освіти і науки України №1/9-652 від 01.12.2017 р. щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес початкових класів відбувся 6-годинний навчальний тренінг для вчителів міста Знам’янка та Знам’янського району «Навчання по-новому з LEGO» (тренер – Лелека Людмила Сергіївна, вчитель початкових класів загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів № 15 Олександрійської міської ради). 
З 01 вересня вчителі перших класів мають бути повністю готовими до нових умов навчання в Новій українській школі. Адже нинішні діти потребують сучасних підходів і якісно нового освітнього середовища, яке для них має стати зрозумілим і природнім, наповнене грою і діяльністю. Педагог  повинен володіти сучасними знаннями взаємодії з дитиною. Молодші школярі здобувають у грі готовність до викликів сучасного світу, через що використання методики гри з LEGO є одним із важелів, що допоможе забезпечувати всебічний розвиток особистості дитини.
Учасники тренінгу із захопленням працювали в групах і парах, знайомилися з новими методиками, створювали міні-проекти, отримали методичні рекомендації «Шість цеглинок в освітньому просторі школи» та «Гра по-новому, навчання по-іншому» від LEGO Foundation.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 287 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz