П`ятниця, 19.04.2024, 01:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Червень » 24 » Табір, прощавай!
08:43
Табір, прощавай!

Табір, прощавай!

21 червня 2019 року відбулося урочисте закриття табірної зміни на базі Центру дитячої та юнацької творчості. Цьогоріч табір з денним перебуванням дітей «Фестивальний» подарував незабутні канікули та чудовий відпочинок для 120 юних жителів міста Знам’янка.
Діяльність табору була побудована таким чином, що через різноманітні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання та екскурсії кожна дитина мала можливість самореалізуватись, відпочити та набратись сил перед наступним навчальним роком. Для них була розроблена змістовна, цікава і креативна розважальна  та повчальна програма. 
Особливо яскравими, креативними та просто вражаючими видалися Еко –День, День індіанців, День народних традицій та звичаїв, День веселої краплі та голої п’яти, День спорту та здоров’я. До кожного з цих днів діти ретельно готувалися  у своїх загонах. Так в Еко -День дівчата та хлопці дивували всіх своїми нарядами під час фешн показу моди з відходів. А в День індіанців в Знам’янський міський парк  на «Галявину Дружби» завітали справжні індіанські племена: «Ірокези», «Живчигуки», та «Яскраве сяйво швидкої ріки». Всі племена похизувалися своїми костюмами, вігвамами  та ритуальними танцями. В День народних традицій та звичаїв вихованці табору організували справжній «сорочинський ярмарок» для всіх жителів міста. Ще одним не менш вражаючим днем табору став День веселої краплі та мокрої п’яти. В цей день пройшли справжні «водні бої» між загонами. Сухим не залишився ніхто! А в День спорту та здоров’я загони змагалися на спритність, швидкість та сміливість. Надзвичайно веселим видався День самоврядування у таборі. Під час якого вихователі перевтілилися в різноманітних героїв, а діти намагалися їх знайти. Впізнати власних вихователів було зовсім не легко!
Не менш вражаючим та важливим стали дні безпеки у таборі. Діти не лише гарно провели час, але й пройшли «Школу безпеки та виживання». Адже до табору завітали працівники Держаної служби з надзвичайних ситуацій, представники Поліції  та працівники Міського краєзнавчого музею, які допомогли вихованцям здобути безліч корисних навичок, які так знадобляться у пізнанні нашого неосяжного світу. 
А завершився табір гала-концертом, під час якого діти продемонстрували цікаву музично-танцювальну програму з виконанням віршів та пісень.  Найактивніші учасники отримали медальку  на згадку про літній відпочинок у оздоровчому таборі «Фестивальний». І по завершенню всі діти куштували смачний подарунок від кухарів – пиріг.
Тож, дитячий табір відпочинку «Фестивальний»  дав можливість дітям не лише відпочити, зняти фізичні та психологічні навантаження, а й створив нові умови для збагачення соціального досвіду дітей, отримання ними нових знань і вмінь, урізноманітнив дозвілля дітей, зробив їхнє життя веселим, цікавим та змістовним.

 

С.Литвинець - культорганізатор

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 274 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz