П`ятниця, 29.03.2024, 15:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Червень » 20 » «Мама, тато, я – спортивна сім’я»
09:50
«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

У Знам’янці відбувся фінал обласних змагань
 «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

18 червня у місті Знам’янці на міському стадіоні відбувся обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Мама, тато,я – спортивна сім’я». До участі  у змаганнях долучилися 12 команд родин з міст, районів та територіальних громад Кіровоградської області, серед яких була також і команда з міста Знам’янка – родина Міхєєвих (мама Олена, тато Сергій та їх син Микита 2010 року народження – учень Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6)  – переможці міського етапу змагань, що відбувся   у травні 2019 року. 
Учасники заходу мали можливість позмагатися у силі, швидкості, спритності та винахідливості  в ході виконання спортивної програми заходу, яка складалася з чотирьох естафет: «Флорбол», «Смуга перешкод», «Сімейний стрибок» та «Снайпер».
Під час урочистого  відкриття змагань усіх учасників спортивного свята привітали:  директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Дмитро Янчук та міський голова Сергій Філіпенко.  
За результатами змагань переможцями та призерами стали: 
І місце – родина Смолінської  ОТГ; 
ІІ почесне місце виборола команда міста Знам’янки – родина Міхєєвих; 
ІІІ місце – сім’я з Маловисківської ОТГ.
Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами та цінними подарунками від центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а приємним сюрпризом для дітей – учасників змагань, став солодкий подарунок – морозиво  від  меценату заходу – Фірма «Ласка».
Суддівство на видах змагань здійснювала суддівська колегія, до складу якої увійшли вчителі предмета «Фізична культура» закладів загальної середньої освіти міста: Самборський Олександр Борисович, Шкамаріда Тетяна Станіславівна, Крисін Ігор Олегович та Тимошенко Іван Володимирович на чолі з головним суддею змагань - фахівцем Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Проведення фіналу обласних змагань на території міста Знам’янка  здійснено Кіровоградським обласним центром  фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Відділом  освіти виконавчого комітет Знам’янської міської ради  забезпечено підтримку та  сприяння у проведенні заходу у співпраці з відділом молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янської міської ради. 
                                

Головний спеціаліст відділу
освіти виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради 
Т.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 248 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz