П`ятниця, 19.04.2024, 12:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Травень » 21 » Міські комплексні спортивні змагання серед школярів
13:36
Міські комплексні спортивні змагання серед школярів

Міські комплексні спортивні змагання серед школярів 
закладів загальної середньої освіти міста 
та міський етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу 
«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

17 травня 2019 року  в ході проведення ряду заходів з нагоди відзначення Дня сім’ї  та на виконання обласного плану заходів  з підготовки до проведення обласного етапу  Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Мама, тато, я – спортивна сім’я» на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста Знам’янка відбулися міські комплексні спортивні змагання серед школярів закладів загальної середньої освіти міста та міський етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Мама, тато, я – спортивна сім’я». 
До участі у змаганнях долучилися усі заклади загальної середньої освіти міста загальною чисельністю учасників близько 100 осіб. До складу делегації кожного навчального закладу приєдналися родини - учасники змагань «Мама, тато, я – спортивна сім’я». 
Перед початком змагань учасників команд міського етапу привітали: головний спеціаліст відділу освіти Попова Тетяна Миколаївна та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Ладожинська Руслана Анатоліївна. 
Головний суддя змагань О.Степаненко, вчитель фізичної  культури Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 доповів присутнім про хід проведення змагань на кожному з етапів Заходу. 
Під час виконання програмових завдань кожна з команд прагнула продемонструвати технічні навички у виконанні вправ, вправність володіння спортивним інвентарем відповідно до кожного з етапів та, звісно, кращий результат.
Команди-учасниці комплексних змагань серед школярів мали можливість продемонструвати свої фізичні здібності та вміння в ході проведення естафети з елементами футболу та баскетболу, стрибків у довжину з місця та на скакалці, човникового бігу.
За найкращі показники на видах «Вправи з елементами футболу» в номінації «Жонглювання м’ячем» і на етапі та в номінації «Стрибки на скакалці» грамотами відділу освіти було відзначено Ніколенко Миколу, учня НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та ученицю Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Єременко Аліну відповідно.
Суддівство на видах здійснювали вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти міста у повному складі та тренери-викладачі дитячо-юнацької спортивної школи, закріплені відповідно за кожним із видів спорту. Журі було представлено фахівцями відділу освіти та відділу молоді, спорту та охорони виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
До складу естафет комплексних змагань міського етапу «Мама, тато, я – спортивна сім’я» увійшли: «Флорбол» (ведення м’яча за допомогою ключки); «Переправа», «Сімейний стрибок», «Снайпер», «Ведення баскетбольного (футбольного) м’яча руками на відстані 20 метрів і назад», «Розкидати й зібрати», «Стрибки через скакалку». 
У всіх естафетах на першому етапі вправи виконує мама, на другому – дитина, на третьому – батько. 
За результатами отриманих балів місця у турнірній таблиці розподілилися наступним чином: 
Естафета з елементами футболу:
Номінація «Жонглювання м’ячем»
І місце – НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»
ІІ місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4
ІІІ місце - Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 
Номінація «Удари  в задану площину воріт»
І місце розділили між собою: НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія», Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 та Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
Номінація «Вкидання м’яча (положення «аут»)
І місце розділили між собою: Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 та Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка;
ІІІ місце здобули команди Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 та НВК Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»

Естафета з елементами баскетболу (штрафний кидок): 
І місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка та 
НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія»
ІІІ місце - Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 та 
Знам’янська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6

Естафета «Стрибок у довжину з місця»: 
І місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 
ІІ місце – НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» 
ІІІ місце - НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»

Естафета «Човниковий біг» :
І місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 
ІІ місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4  та Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка

Естафета «Стрибки на скакалці» :
І місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7
ІІ місце – НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»
ІІІ місце - Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6

Міський етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу
«Мама, тато, я – спортивна сім’я»
І місце – команда родини Міхєєвих: мами Олени Сергіївни,  тата Сергія Сергійовича та сина Сергія Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6
ІІ місце – команда родини Клубченко: мами Ольги Валеріївни, тата Андрія Сергійовича та сина Дмитра НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»
ІІІ місце – команда родини Бакаєвих Дмитра Ігоровича, Олени Миколаївни та сина Дениса Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4
За активну участь у комплексних змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я» грамотами відділу освіти відзначено родини: Гавришевських Євгенія Олександровича, Лілії Євгеніївни та доньки Анни (НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»), Єдіних Ігора Миколайовича,Дарії Сергіївни та сина Максима (Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4), Кондратьєвих Романа Семеновича, Людмили Вікторівни та доньки Дар’ї (Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка) та Горященко Миколи Миколайовича, Юлії Вікторівни та сина Кіріла (Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6).
Родини–переможці нагороджено грамотами відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, медалями від відділу молоді спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 
Команда-переможниця, якою стала  Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 у міських комплексних змаганнях серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти  здобула перехідний Кубок, наданий та вручений головним спеціалістом  відділу молоді спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради та дипломом відділу освіти. З а ІІ та ІІІ призові місця команди-учасниці змагань також нагороджено дипломами відповідно до здобутого ступеня. 
    Висловлюємо глибоку вдячність родинам–учасницям змагань та бажаємо міцного здоров’я, спортивної витримки, непохитної віри у свої сили та всіляких життєвих здобутків, як у спортивному, так і у повсякденному житті. Родині ж Міхєєвих Олени Сергіївни, Сергія Сергійовича та сина Сергія – переможцям міського етапу змагань, які отримали почесне право представляти місто Знам’янку  в даному виді змагань на рівні області, 18 червня  2019 року, які відбудуться цього року на міському стадіоні міста Знам’янка, гідного виступу та почесного звання «Переможці».

Головний спеціаліст відділу освіти
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради
Т.Попова

Категория: Міськво | Просмотров: 231 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz