Середа, 24.04.2024, 22:44
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Травень » 16 » Особливості зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році
16:41
Особливості зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році

Особливості зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році

З 21-го травня розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання. В 2019 році випускники закладів загальної середньої освіти міста складатимуть переважну більшість предметів в м.Кропивницький. В нашому місті будуть працювати два пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, що відбудеться 23 травня 2019 року. Пунктами проведення ЗНО з української мови і літератури визначено:
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей»;
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія»;
До проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури залучено 88 педагогічних працівників, що пройшли навчання та відповідний інструктаж. 
Відділом освіти організовано співпрацю зі Знам’янським відділом поліції та управлінням ДСНС України у Кіровоградській області з метою охорони правопорядку та створення безпечних умов учасникам та залученим працівникам до проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Таким чином на пунктах тестування буде забезпечено недопущення потрапляння небезпечних предметів та речовин, заборонених до використання під час зовнішнього незалежного оцінювання технічних засобів фіксації, обробки, передавання та зчитування інформації.
Результати зовнішнього оцінювання із трьох навчальних предметів зараховуються як результати державної підсумкової атестації (за шкалою 1–12 балів) за освітній рівень повної загальної середньої освіти  для учнів закладів загальної середньої освіти, які в 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти:
•    українська мова і література (частина з української мови) (обов’язково);
•    математика або історія України (період ХХ — початок ХХІ століття) (на вибір випускника);
•    один з предметів із запропонованого вище переліку (на вибір випускника).
З метою своєчасного та безпечного прибуття учнів до пунктів тестування, що розташовані у м. Кропивницький, відділом освіти забезпечено організоване підвезення випускників 11 класів до пунктів проходження зовнішнього незалежного оцінювання.
Наголошуємо на тому, що Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання — 11:00. Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:
•    сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання,
•    паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті,
•    а також запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.
Водночас, у разі відсутності сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.
Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня.
Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), триватиме з третього до 20-го травня 2019 року. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 30 квітня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 18 липня.

 

Методист МК      М.Босненко

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 222 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz