Середа, 24.04.2024, 07:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Травень » 10 » Свято Перемоги
16:10
Свято Перемоги

«Знов білим цвітом вкрилися сади, і знов приходить свято Перемоги..»

Зупинись, прислухайся-на мить 
Кричать з вогню і мати, і дитина, 
Хай буде мир, хай більше не горить 
У пеклі війн твоє життя, людино!


Ось уже 74-річницю поспіль урочистості, пов’язані з 9-м Травня, не перестають бути хвилюючими, пам’ятними для кожного  покоління в нашій країні. Вони ще раз нагадують про звитягу, силу духу, ратні подвиги живих і полеглих у боротьбі з нацизмом. Сьогодні наш доземний уклін усім, хто кував перемогу в горлині жорстоких боїв на фронтах, в партизанських загонах та підпіллі, піднімав з руїн та відроджував рідне місто та нашу країну. Нажаль онуки цих сивочолих ветеранів в наш час знову змушені боронити незалежність та суверенітет нашої держави. І вони з гідністю, не шкодуючи свого життя, захищають Україну на східних кордонах. 
     Педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості долучився до міських урочистих заходів присвячених святкуванню Дню перемоги  над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни, ініціювавши проведення 9 травня  святкового концерту «Перемога в серці кожного».
На заході були присутні секретар міської ради Н.Клименко, керуюча справами виконавчого комету Знам’янської міської ради І.Ратушна, заступник начальника відділу осівти Н.Черкас, головний спеціаліст відділу освіти Т.Попова та шановні ветерани.
Концертні номери були душевними, зворушливими та неповторними. Подарували їх вихованці вокально – хорових гуртків закладу (керівники В.Котлярова, Ю.Бакай та Ж.Ніклонськ);  зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» (керівник М.Стукаленко); зразкового художнього хореографічного колективу бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська); хореографічного колективу естрадного танцю «Конфетті»; сольні виступи працівників Центру дитячої та юнацької творчості Н.Залєвська, В.Котлярова, О.Безай. Сценарій та відеоряд заходу підготувала культорганізатор закладу С.Литвинець, звукове забезпечення О.Безай.
Приємно зазначити, що протягом концерту проходив майстер – клас декоративно – ужиткового мистецтва по виготовленню квітки мак з фетру, символу пам’яті і миру. Підготували та провели керівники гуртків закладу Т.Акіменко та А.Іващенко.
По закінченню концерту в залі не залишилось байдужих, кожен номер занурив в ті повоєнні роки, нагадав про біль, тугу та радість перемоги!

                                                                                І.Слєпєнькова, методист закладу
 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 239 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz