Середа, 17.04.2024, 00:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Квітень » 2 » Весна мрій та сподівань
16:41
Весна мрій та сподівань

Весна мрій та сподівань

Ця весна виявилася для мене цікавою та плідною. Я почав свою педагогічну діяльність вчителем предмету «Захист Вітчизни» та фізичної культури в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ст. № 4.  І в перші  ж робочі дні мені випала нагода потрапити на 48-й обласний зліт молодих вчителів Кіровоградщини. Цей захід, особисто для мене — це насамперед емоції, нові знайомства  та можливість отримати надхнення на реалізацію нових цікавих ідей та рішень. Традиційний зліт молодих вчителів, присвячений 80-річчю утворення області та 100-річчю від дня народження Івана Гуровича Ткаченка розпочався 27 березня в приміщенні Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру  ім. М. Л. Кропивницького. Молоді педагоги отримали привітання від голови обласної ради  та були нагороджені відзнаками від Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України. Нагородили молодих вчителів зі Знам’янського, Кропивницького,  Олександрійського, Олександрійського та Благовіщенського районів. 


Другий день був теж не менш насичений, ніж перший.  Мене переповнювали зашкальні емоції та гордість, адже другий день зльоту проходив в стінах моєї рідної Богданівської школи, яка  з гордістю носить ім'я видатного педагога -  Івана Гуровича Ткаченка. Всі присутні вшанували пам’ять І. Г. Ткаченка покладанням квітів до меморіальної дошки, познайомилися з навчальними кабінетами та музеєм, були учасниками майстер-класу від учителів та учнів.    

                     
На цьому дива не скінчилися. Нас чекала незабутня подорож до місця народження Василя Олександровича Сухомлинського. Вже через якісь дві години нас радо приймала НВК "Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - ліцей імені В.О.Сухомлинського".
Директор педагогічно-меморіального музею В.О.Сухомлинського Світлана Анатоліївна Різник  провела цікаву екскурсію, що сприяло зануренню відвідувачів в атмосферу педагогіки та відданості справі. Директор НВК Валентина Федорівна Деркач ознайомила молодих колег та голів райкомів профспілки області з питань впровадження педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського.
Учасники делегації поклали квіти до могили видатного педагога та вшанували пам'ять хвилиною мовчання.    

                       
Дякую всім організаторам за можливість  саморозвиватися, самовдосконалюватись, розширення власного кругозору, вдосконалення та пошук нових методів викладання. Справжній вчитель не перестає здобувати нові знання все життя, бо педагогіка – це наука, яка не стоїть на місці, це постійний рух тільки вперед, у ногу з часом. 


Вчитель предмету «Захист Вітчизни»  І. Тимошенко

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 255 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz