П`ятниця, 29.03.2024, 04:10
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Березень » 11 » «Усім жінкам присвячується…»
13:31
«Усім жінкам присвячується…»

«Усім жінкам присвячується…»

Весна… початок тепла, краси та кохання. Кожен її крок несе у світ ніжність, красу та одне з найчарівніших і найсвітліших свят – Міжнародний жіночий день 8-ме Березня.  Це по-справжньому світле та весняне свято, яке щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність. І причиною тому є ЖІНКА! 
      Саме в цю пору ми вітаємо наших матусь, сестер, бабусь вчителів, подруг-усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне. 
Так напередодні Дня жіночності, а саме 5 березня 2019 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся святковий концерт.
Ще перед початком концерту усі гості мали змогу зануритись в чарівний світ неповторної краси та дитячої творчості, адже у фойє закладу  була оформлена арт-сушка  «Кожна Мама із весною схожа», яка складалась з світлин та власноруч написаних портретів чарівних матусь та бабусь вихованців закладу (гуртки «Малюнок, графіка, живопис», керівник С.Цатурян та гурток «Фантазія», керівник А.Іващенко). Також на всіх присутніх чекала святкова фотозона в стилі «Барбі» (оформила та підготувала керівник гуртка «Бісероплетіння» Т.Акіменко).
Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, осяює світ своєю красою і ніжністю, як кохана, запалює в серцях палкі відчуття, як бабуся, вчить основних життєвих правил і щиросердно дарує всю свою любов і турботу та, як матір, сповнює життя дивовижною гармонією.
Святковий настрій та незабутні враження під час концерту дарували: зразковий хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт»  (керівник М.Стукаленко), зразковий хореографічний колектив бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська), хореографічний колектив естрадного танцю «Сузір’я» (керівник О.Андрєєва), хореографічний колектив народного танцю (керівник Ю. Ставицька), хореографічний колектив естрадного танцю «Конфетті»  (керівник М.Демків), солісти та вокальні групи  гуртків «Вокально - хоровий спів»  (керівник Ю.Бакай, Ж.Ніклонська та В.Котлярова),  музична композиція у виконанні ВІА «Сармати» (керівник В.Куліков).
Урочистий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8-го Березня, відбувся  під бурхливі оплески глядачів, залишивши по собі незабутні враження та піднесений настрій.

Квіти та посмішки, гарні побажання і святковий настрій – це все прикмети надзвичайної весняної події, присвяченої найчарівнішій половині людства — жінкам!

Переглянути відеоматеріал

Зі святом вас, любі жінки!
                       


  І. Слєпєнькова, методист закладу

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 222 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz