Субота, 20.04.2024, 19:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Грудень » 28 » Казкове новоріччя в ЗДО №4 «Ромашка»
18:03
Казкове новоріччя в ЗДО №4 «Ромашка»

 Казкове новоріччя в ЗДО №4 «Ромашка»

Колектив закладу дошкільної освіти №4 «Ромашка» вітає усіх з прийдешнім НОВИМ РОКОМ!!! 
Хай рік Новий дає надій,
Здоров’я, виповнення мрій,
Прибутків вам, автівку, дім,
А в ньому щастя, поміж тим,
Тепла, та ніжності в родині,
Та у рідненькій Україні!
     Зустріч Нового року – казкова пора, пора коли здійснюються дитячі мрії, коли казкові герої дарують хвилини щастя, радості, дива та… подарунків.  
     В закладі пройшли святкові ранки – неповторні, самобутні та казкові. Музичний керівник Джулай Т.Г. з вихователями подарували дітям та їх батькам справжнє новорічне диво. Всі присутні поринули в справжню чарівну казку та отримали дарунки: діти - солодощі, а батьки - гарний настрій та безмежну радість за своїх талановитих дітей.
     Наймолодші вихованці груп №5 «Колобок» та №6 «Бджілка» зі своїми вихователями Закотюрою Т.І. та Рябухою А.Л. мандрували зимовою казкою з «чудесним» телефончиком у пошуках Діда Мороза. Разом з Лисичкою, Вовчиком, Зайчиком грали, співали, танцювали та дарунки шукали…
    Вихователі групи №3 «Сонечко» Макущенко Н.А. та Дордюк С.В. разом з дітьми запросили на гостину Лунтика. Чарівні сніжиночки розповіли гостю про найкраще свято – Новий рік. Діти подарували йому найкращих друзів та веселилися разом з ними. Найприємніше було знайти справжню велику цукерку та повеселитися з Дідусем Морозом.
     Діти середньої групи №4 «Веселка» зі своїми вихователями Лагно М.О. та Решетиловською Л.В. шукали скриньку Снігуроньки, яку викрала бабуся Ягуся, але веселі пінгвіни з Дідусем Морозом та Снігуронькою врятували свято та гарно повеселилися з дітворою.
     А ось до дітей старшої логопедичної групи №1 «Золоті зернята» та їх вихователів Васильченко С.А. та Криворучко А.О. бабуся Ягуся завітала в якості директора дитячої студії «Веселий мухоморчик» та пообіцяла привести дітей в резиденцію Діда Мороза. Довгим був шлях. Поки шукали дорогу діти зустрілися з Хоттабичем, Білосніжкою та гномами, завітали у театр Карабаса Барабаса і нарешті дісталися до Дідуся Мороза та отримали гарні дарунки.
     Вихованцям групи №2 «Калинка» прийшлося зустрічати Новий рік в аеропорту так як всі рейси були скасовані через негоду. Але нудьгувати нікому не довелося, адже всі були задіяні у справжньому детективі. Посеред веселощів йшло справжнє розслідування. Сищики намагалися віднайти Діда Мороза та дарунки.  Фінал цієї історії був феєричним, адже на допомогу прилетіли інопланетні гості з цікавим прибором. Всі отримали гарні дарунки та, після відкриття авіаліній, щасливі розлетілися по домівках. 

Група 1

Група 2

Група 4

Група 5


 
Вихователь – методист Голованова О.О.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 441 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz