П`ятниця, 19.04.2024, 14:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Грудень » 21 » «Іде до нас Святий Миколай»
12:34
«Іде до нас Святий Миколай»

 «Іде до нас Святий Миколай»

 З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Діти чекають на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагаються добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам. 
Саме в цей день, 19 грудня, в затишній глядацькій залі Центру дитячої та юнацької творчості зібрались дітлахи для зустрічі зі Святим Миколаєм. На дітей тут чекало театралізоване дійство та розважально – ігрова програма.
Перед початком заходу  всі присутні мали змогу отримати естетичне задоволення від креативної виставки – ярмарки та ворк - шопу «Новорічні дива» яку підготували та провели вихованці гуртків декоративно – ужиткового та науково - технічного напрямків, а саме: Т.Акіменко голова МО декоративно – ужиткового відділу, керівник гуртка «Бісероплетінння»; С.Цатурян керівник гуртка «Малюнок, графіка, живопис»; С.Кондратьєва керівник гуртка «Незвичайне поряд»; С.Дордюк  керівник гуртка «українська художня вишивка»; Н.Філоненко керівник гуртка «Паперопластика», Г.Шматкова керівник гуртка «Початкове технічне моделювання», Л.Догадіна керівник гуртка «Фантазія»; Ю.Випиналюк керівник гуртка «Сувенір». Також до виставки долучились учні закладів загальної середньої освіти зі своїми дитячими витворами мистецтва.
 Н.Любінська керівник гуртка «Іграшка сувенір» разом з вихованцями провела ворк – шоп  по виготовленню новорічних янголяток з підручного матеріалу.
По закінченню ярмарки  всі присутні занурились в казкову атмосферу свята, радості та  краси, адже в залі вже на всіх чекала театралізована вистава за участю янголяток (керівники вокальних гуртків Ю.Бакай та В.Котлярова), чортенятко (керівник хореографічного колективу естрадного танцю «Сузір’я» О.Андрєєва), Святого Миколая (керівник гуртка «КВК» М.Москаленко). Гарний настрій на святі дарували вихованці вокальних гуртків керівник Ж.Ніклонська та  хореографічних колективів естрадного танцю «Конфетті» та «Сузір’я» керівники М.Демків та О.Анрєєава, зразкові хореографічні колективи сучасного танцю «Екстраверт» керівник М.Стукаленко та бального танцю керівник Н.Залєвська. Режисером постановником театралізованого дійства став культорганізатор закладу С.Литвинець. Звуковий супровід забезпечив акомпаніатор О.Безай.


Дітлахи грали, відпочивали, насолоджувались піснями та хореографічними композиціями за це в нагороду отримали солодкі подарунки від Святого Миколая від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка та дитяча радість.
Захід прошов, але залишив по собі багато гарних емоцій та незабутніх вражень. Дух гарного, святкового настрою ще довго мандрував коридорами закладу.

                                                            І.Слєпєнькова, методист закладу

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 272 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz