Четвер, 25.04.2024, 18:32
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Грудень » 14 » Посвята в гімназисти - 2018
15:21
Посвята в гімназисти - 2018

Посвята в гімназисти - 2018

13 грудня в навчально-виховному комплексі "Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія" відбулася подія, на яку з нетерпінням чекали і батьки, і учні: Посвята в гімназисти. Цьогоріч наша гімназійна сім`я поповнилася ще двома класами: 5-А  і 10-А (класні керівники - Клименко Олена Василівна та Фарафонтова Інна Павлівна). Багато теплих слів було сказано на адресу наших гімназистів! Від імені директора закладу Подвиженко Олени Іванівни до присутніх звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Василенко Наталія Василівна. З напутніми словами виступила класний керівник першого гімназійного класу, вчитель української мови та літератури, вчитель-методист Петренко Віта Вікторівна. До слова були запрошені й батьки - Ходзіцька Олена Іванівна та Нікітіна Світлана Валеріївна, які вручили дітям "Правила гімназистів". Зворушливим було звернення учня 4-Б класу Мозгового Микити, який наступного року також мріє потрапити до гімназійного класу. Родзинкою Посвяти були привітання трьома мовами - українською, англійською та французькою від учнів 7-А та 11-А гімназійних класів, а також вікторина та змагання зі спідкубінгу. 
На фоні успішного навчання у великому сузір’ї прихильників мистецтва нашого закладу світяться яскраві зірки талантів, які продемонстрували  свої вміння і природний дар. Яскравими та водночас по-родинному теплими були танці у виконанні Сайфудінової Каміли, Степанової Юлії; Тодоренко Анни, Гонтарь Олександри, Великочої Ксенії; пісні Муссолітіної Поліни, Суханової Надії, Гончарової Єлизавети; інструментальні композиції учня 5-А класу Ларіонова Максима "Ніч яка місячна" та "Все буде добре" від 10-А класу (гітаристи - Філонов Станіслав та Нікітін Микита), що викликали справжній шквал емоцій. 
На знак Посвяти учні вже традиційно промовили клятву та отримали символічні знаки - пряники у формі сови. У якості подарунка всім присутнім пролунала пісня у виконанні учениці 10-А класу, голови учнівського самоврядування закладу Гончарової Єлизавети. На завершення заходу були зроблені фото  на пам`ять.
Бажаємо нашим гімназистам цікавого, творчого, незабутнього, успішного шкільного життя!

Заступник директора з навчально-виховної роботи 
Василенко Н.В.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 251 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz