П`ятниця, 19.04.2024, 05:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Грудень » 6 » Пізнаємо світ, подорожуючи!
17:44
Пізнаємо світ, подорожуючи!

Пізнаємо світ, подорожуючи!

    Як краще провести вихідний день, щоб він залишився у памˈяті надовго? Звичайно ж, відправитися в подорож! Це цікаво, пізнавально й весело! 
    Саме так провели свій вихідний день учні 9,10 та 11 класу Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст..№1 ім.Т.Г.Шевченка, відправившись у пізнавальну мандрівку до м. Дніпра. Отримавши запрошення від інституту «Ткума» (м. Дніпро), ми почали готуватися до поїздки. Бажаючих було багато, навіть несприятливі погодні умови напередодні та ранній підйом нікого не злякали.
     І ось ми у затишних стінах інституту. Нас зустрічає радісна й усміхнена керівник освітнього відділу Ірина Піскарьова, розказує про важливість збереження  історичної памˈяті про ті страшні події 1932-33років (наша поїздка була присвячена 85-річниці  памˈяті жертв Голодомору).  
Для учнів школи у комфортній конференцзалі було проведено освітні заняття, після яких усіх присутніх запросили до музею Голокосту. Саме там наукові співробітники провели цікаву 1,5-годинну екскурсію, закцентувавши увагу школярів на подіях Голодомору в Україні та долі різних національних груп у 30-ті роки ХХ століття. Учні, затамувавши подих, слухали з цікавістю, ставили запитання.
    Ми вдячні керівнику освітнього відділу інституту «Ткума» Ірині Піскарьовій за теплу зустріч, насичену програму та часткову матеріальну компенсацію проїзду в рамках освітнього проекту.
    Але на цьому наша подорож не закінчилась. Ми відвідали Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова та побачили справжні штучні супутники Землі,  які здійснювали політ навколо орбіти нашої планети. Також дуже багато вражень залишилось після відвідування музею АТО та перегляду документального фільму про події на Сході України у 2015-16рр., волонтерську роботу юнаків та дівчат м. Дніпра.
    Отже, поїздка видалася змістовною, насиченою відвідуванням різних музеїв та цікавою мандрівкою містом. Втомлені, але задоволенні, усі поверталися додому. І хоча наступного дня треба було іти до школи, ніхто не пожалкував про проведений із користю день, отримав масу позитивних емоцій, збагатився знаннями. Подорожувати – це завжди цікаво та корисно! Навесні знову шукатимемо новий маршрут вихідного дня!

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 238 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz