П`ятниця, 19.04.2024, 14:09
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Грудень » 3 » Наші подорожі
16:55
Наші подорожі

Наші подорожі

Ось і минає 2018 рік. Але цей рік для нашого 6-А класу пройшов цікаво. Окрім того, що навчалися та проводили виховні години, ще й подорожували рідним краєм. Кожна екскурсія завжди проходила з ентузіазмом та задоволенням. Так, влітку ми відвідали метеостанцію, здійснили поїздки на Черкащину, а на осінніх канікулах відвідали Кропивницький. Що бачили?  
На метеостанції розглянули і ознайомились з пристроями, за допомогою яких спостерігають за змінами в погоді, а також вимірювали радіаційний фон на місцевості. 
Черкащина нас зустріла несподіванками. Ми відвідали Храм «Білий лотос» - один з найбільших буддійських  храмів в Європі, доторкнулись до стародавніх традицій Сходу, зарядилися позитивною енергією цього місця. До речі, прообразом цього Храму є знаменитий буддійський храм в Лаосі. Із задоволенням відвідали Черкаський зоопарк, який розмістився на площі 3,7 га і представлений 240 видами представників фауни (ссавці, птахи, рептилії).
Кропивницький теж здивував. Ми відвідали музей літаків під відкритим небом та відчули себе пілотами і пасажирами, посидівши за штурвалом літака. Нікого не залишив байдужим музей кіборгів при військовій частині. А наостанок спробували себе у кондитерській справі, самостійно виготовляючи карамель на майстер-класі в магазині «Веселі карамелі». 
Всі подорожі подарували нам позитивні емоції та яскраві враження. Ми впевнені, що наш клас відвідає ще дуже багато цікавих та дивовижних місць в нашій рідній Україні.

Класний керівник Рибкіна Т. М.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 260 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz