П`ятниця, 19.04.2024, 18:29
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Листопад » 26 » Засідання міського методичного об’єднання  вчителів іноземних мов
15:37
Засідання міського методичного об’єднання  вчителів іноземних мов

Засідання міського методичного об’єднання

 вчителів іноземних мов

21 листопада  2018 року на базі Знам’янської загальноосвітньої школи № 6 відбулося засідання міського методичного об’єднання  вчителів іноземних мов  з теми «Нова українська школа. Особливості викладання іноземних мов в перших класах». У засіданні взяли участь  голова шкільного методичного об’єднання вчителів-філологів загальноосвітньої школи № 6 Невкрита І.С.,голова міського методичного об’єднання вчителів іноземних мов Олефірова С.А. та вчителі іноземних мов навчальних закладів міста.
Засідання проходило в нетрадиційній формі. Учасники заходу відвідали «Педагогічну кав’ярню», ведучою якої була голова міського методичного об’єднання. Робота розпочалася з виступу Олефірової С.А., яка презентувала концептуальні засади реформування середньої освіти «Нова українська школа». Гості мали змогу поповнити базові теоретичні знання з таких питань, як-от: мета та формула нової української школи, зокрема вчителі обговорили ключові компетентності,педагогіку партнерства,виховання цінностей тощо. 
Учитель анлійської мови зош №6 Рац О.В. запропонувала відвідувачам “кав’ярні” майстер-клас з методики викладання англійської мови в перших класах за вимогами НУШ. Оксана Віталіївна презентувала теоретичний та практичний аспекти, демонструвала застосування  ігрових елементів з використанням іграшки та медіа тренажерів для батьків й дітей удома в ході вивчення іноземної мови, відео-мотиватор «Крок у майбутнє «Нова школа». 
Був корисним для всіх присутніх і виступ  учителя англійської мови НВК №2-ліцей Макарової Г.В.,яка презентувала автентичний навчальний курс з англійської мови для початкових класів, адаптований відповідно до нових програм і стандартів Нової української школи  видавництва Cambridge University Press, авторів  Герберта Пухти,Пітера Льюїс-Джонса,Гюнтера Гернгруса “Quick Minds”. Галина Василівна звернула увагу всіх присутніх, що цей НМК передбачає відповідність новим навчальним програмам, а також враховує цінності і культуру нашої країни. Усі компоненти НМК ретельно відібрані та гарантовано принесуть користь у навчанні. Підручник Quick Minds розроблений таким чином, щоб розвивати ключові компетенції та вміння дітей, які визначені, зокрема, принципами Нової української школи. До таких компетенцій належать креативність, критичне мислення, обізнаність про світ, комунікативні навички, уміння працювати в команді.
Упродовж  засідання творчі групи вчителів  брали активну участь в обговоренні  актуальних питань.
Наприкінці зустрічі вчителям було запропоновано обрати свою мотиваційну картку дня з цитатами творів англійської письменниці  Джейн Остін, суть яких - перспективи вивчення англійської для особистості як самопізнання.

Олефірова С.А.,
голова міського методичного об’єднання 
вчителів іноземних мов
 

Категория: НВК №2 | Просмотров: 254 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz