П`ятниця, 19.04.2024, 21:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Листопад » 22 » Перегляд патріотичного фільму
16:49
Перегляд патріотичного фільму

Перегляд патріотичного фільму

    Днями, на базі міського Палацу культури, в рамках відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи, відбулася  презентація книги «Позивний Бандерас». В ході проведення заходу, учасниками якого стали представники трудових, педагогічних, учнівських колективів та зацікавлених подією жителів міста, відбулося спілкування під час зустрічі з письменниками – авторами книги Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим та показ художнього фільму, міжнародна прем’єра якого вже відбулася в Торонто.
  У передмові до перегляду Сергій Дзюба та Артемій Кірсанов зазначили, що військова драма «Позивний «Бандерас» — справжній військовий бойовик, створений на основі реальних подій, які були відображені в  щоденнику бійця батальйону Кульчицького Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповідей  воїнів операції об’єднаних сил (антитерористичної операції). Режисером стрічки став Заза Буадзе («Червоний»), який з 2008 року постійно живе та працює в Україні.  Головну роль у фільмі виконав актор дніпропетровського театру «Вірим» Олег Шульга. У перші місяці війни на Сході України актор воював у складі добровольчого батальйону, а згодом перейшов до лав Збройних Сил України. Зйомки фільму проходили з використанням справжньої військової техніки, яку надало Міністерство оборони. Стрічка вийшла в широкий український прокат 11 жовтня 2018 року та увійшла до складу фільмів, які презентовані в рамках Тижня українського кіно
Учнівська молодь, яка складала більшу частину аудиторії глядачів та учасників зустрічі були вражені сюжетом фільму, який став справжнім відтворенням подій на Сході України восени 2014 року. Тож, висловлюємо щиру вдячність відділу культури  і туризму за ініціативу та сприяння у проведенні зустрічі з авторами книги «Позивний Бандерас».


Головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету
 Знам’янської міської ради Т.Попова
 

Категория: Міськво | Просмотров: 379 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz