Субота, 20.04.2024, 16:18
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Листопад » 1 » Благодійна акція «Ярмарок милосердя»
10:32
Благодійна акція «Ярмарок милосердя»

Благодійна акція «Ярмарок милосердя»

За ініціативи відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, директора НВК «Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3-гімназія» Подвиженко О.І., заступника директора з виховної роботи Москаленко Л.І. 30 жовтня 2018 року учнівська рада самоврядування закладу організувала шкільний ярмарок добра і милосердя, який проходив під девізом: «Чужої біди не буває». 
З великою  любов’ю  і почуттям  відповідальності  поставилися до  проведення цього заходу  адміністрація, класні керівники, батьки, учні закладу.  Великий коридор перетворився  на торгівельний міні-павільйон,  парти - на прилавки,  переповнені  різними смаколиками.  Дари осіннього саду,  безліч  різноманітної  смаковитої випічки – це все як на справжньому ярмарку. Блискуче підготувалися до свята діти всіх класів, ніхто не залишився осторонь. Гарними покупцями виявилися учні, адміністрація, вчителі, техпрацівники. Особистий внесок зробив вчитель інформатики Лубенець А.І.
Після вдалої торгівлі члени учнівської ради Кудрявцева Ксенія та Кошева Ольга перерахували зібрані кошти. 6477 гривень ми  передали родині Анни Куценко, яка потребує реабілітації після важких опіків в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні. Ми щиро сподіваємося, що наш внесок допоможе дівчинці одужати.
Без перебільшення, весь наш колектив вважає, що ми, українці, - народ щедрий, гостинний, дружній, доброзичливий. І ми ще не раз проведемо ярмарок милосердя, адже наші серця відкриті для добрих, благодійних справ.


 Заступник директора з виховної роботи Л.Москаленко

Категория: НВК №3 | Просмотров: 583 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz