Середа, 24.04.2024, 10:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Жовтень » 5 » День працівників освіти
14:18
День працівників освіти

День працівників освіти

Звик жовтень дарувать осінні квіти,
Це щедрий дар, бо вже не літній час….
Зі святом Вас, працівники освіти,
Вітаєм від усього серця  Вас!

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли заклади освіти майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
     04 жовтня 2018 року в приміщенні міського Палацу культури міста Знам’янки, у переддень Дня працівників освіти,  щоденну нелегку вчительську працю відзначили по-особливому урочисто, сердечно і  дуже шляхетно.


     Щиросердно вітали освітян міста начальник відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Л.Грекова, міський голова С.Філіпенко, народний депутат України Олесь Довгий. До їхніх вітань приєдналася і голова міського комітету профспілки освітян міста Т.Мельник.  Кожен з них не шкодував побажань для вчителів за їх самовідданість та невтомну працю, підкріплюючи  добрі слова подарунками та нагородами.
Напевне, жодна відзнака не зможе повністю винагородити педагогів за їх копітку, наполегливу, часто нервову роботу, за безсонні ночі над учнівськими зошитами, за прагнення посіяти добро у дитячих серцях. Тим не менше, визнання заслуг та досягнутих успіхів – це завжди приємно.
Яких тільки випробувань не готувала учителю неспокійна доля: надмірна робота, розчарування від творчих поразок до задоволення  від успіхів учнів, безкінечна втома і друге дихання від вчасно сказаного  доброго слова.  Але, незважаючи на все це, педагоги зберігають вірність учительській праці та школі. В цей день було сказано в їхню адресу дуже багато добрих, щирих слів любові, поваги та подяки.
     Від народного депутата України Олеся Довгого педагоги міста отримали подарункові сертифікати на проходження курсів дистанційної академії «TeachHub». 
Близько 70 педагогів були нагороджені відзнаками управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, Знам’янської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, профспілкового комітету освітян міста. 
     Ще 23 педагогам було вручено сертифікати на отримання премії Знам’янської міської ради імені В’ячеслава Шкоди за підготовку учнів-переможців обласних та всеукраїнських етапів учнівських олімпіад,  і конкурсів та тих учнів, які показали високі результати за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання (190-200 балів).
     З особливою теплотою та вдячністю цього дня згадували  про ветеранів педагогічної ниви, котрі нині на заслуженому відпочинку.
     Особливі вітання цього дня звучали на адресу молодих колег, які поповнили шкільні родини педагогів, щоб засівати свої зерна людяності, добра й любові до дітей.
Педагоги міста отримали і мистецькі подарунки, які підготували вихованці закладів дошкільної освіти міста  № 7 «Козачок» та № 6 «Сонечко».
     Вихованці та педагогічні працівники Центру дитячої та юнацької творчості дарували присутнім свою любов, висловлюючи глибоку вдячність, шану та повагу під час танцювальних композицій у виконанні вихованців зразкових хореографічних колективів «Екстраверт» (кер. М.Стукаленко та К.Степанова) і  бального танцю «Перлина» (кер. Н.Залєвська) та  пісень у виконанні вихованки Центру В.Сагіної (кер. Ж Ніклонська) та вокалістів Ю.Бокай, Н.Залевської та О.Безая. 
     До щирих привітань долучилися і працівники міського Палацу культури: Р.Павловський та В.Запісочна, а також зразковий хореографічного колективу «Веселка» (кер.Т. Часник), а також народний  аматорський ансамбль пісні і танцю «Барвінок».
Свято, сповнене бурхливих емоцій, позитивних вражень, наповнене щирістю посмішок та привітань, пролетіло як мить. 
     Останнім акордом святкової симфонії привітань стали слова ведучих свята А.Бевз, вчителя Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 та І.Слєпєнькової, методиста центру дитячої та юнацької творчості: «Це свято  завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання – вчити і виховувати. Тож, шановні освітняни! Бажаємо Вам осягнути нові здобутки наукових та освітніх інновацій і втілити їх у життя, зустріти добрих і надійних друзів, розуміння колег і керівництва у реалізації сміливих творчих проектів, а головне — досягти омріяної мети. Нехай в оселях ваших завжди панує злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, у засіках – достаток. А нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності».

 

Відділ освіти виконавчого комітету

Знам’янської міської ради

Категория: Міськво | Просмотров: 480 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz