Середа, 24.04.2024, 18:18
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Вересень » 10 » День фізичної культури і спорту
15:59
День фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту

    Щороку, другої суботи вересня, в Україні відзначають свято «День фізичної культури і спорту». Для шанувальників здорового способу життя та мешканців міста цей день є особливим. Спрямовуючи свої зусилля на збереження кращих традицій, підтримуючи ініціативи громади міста та піклуючись про залучення молоді до активного здорового способу життя і занять спортом, розвитку його популярних видів, організації активного відпочинку та пропаганди здорового способу життя, за ініціативи, підтримки та сприяння міського голови Філіпенка Сергія Івановича, 8 вересня 2018 року у місті Знам’янка відбулася 2-а щорічна спортивна подія – «Загальноміський забіг» до Дня фізичної культури і спорту, ініційованого у 2017 році головою ГО «ДМО Нове покоління» С.Немічевим. 
    Другий рік поспіль, підтримуючи добрі традиції нашого міста знам’янчани активно долучаються до загальноміського забігу. Фінішуючи на міському стадіоні, подолавши відстань до нього від лінії старту(міський Палацу культури), учасники забігу, серед яких були представники відділів та управлінь міської влади, учнівської, педагогічної та батьківської громадськості, а також охочі мешканці міста, не стримували своєї посмішки та позитивних емоцій від участі в такому масовому заході. Легкоатлетичний загальноміський забіг - «ковток свіжого повітря на всі груди», незабутня подія для учасників свята, яку не затьмарила навіть примхлива дощова погода цього дня. 
    Учасників забігу привітав у своєму вітальному слові міський голова С.Філіпенко, подякувавши усім за небайдужість до гарних справ та починань, що стають добрими традиціями нашого міста на підтримку здорового способу життя. 
    Висловлюючи щиру вдячність і повагу за наполегливу працю, любов до фізичної культури, професіоналізм, зусилля, спрямовані на підтримку та розвиток спорту, плідну педагогічну та тренерсько-викладацьку діяльність, відданість справі та пропаганду здорового способу життя, подяки відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської ради цього дня оголошено та особисто вручено начальником відділу освіти Грековою Людмилою Анатоліївною тренерам-викладачам дитячо-юнацької спортивної школи: Гавришевському Євгенію Олександровичу, Махині Віталію Леонідовичу, Добрянському Миколі Аврамовичу, Брижицькій Світлані Владиславівні, Гребенюку Олександру Миколайовичу, Грінкевичу Сергію Віталійовичу, Кошовому Сергію Миколайовичу, Лежненку Миколі Юрійовичу, Леню Валерію Олексійовичу, Постільняку Олександру Олеговичу, Маніну Владиславу В’ячеславовичу, Красову Кирилу Валерійовичу, Поплавці Ігорю Леонідовичу,Федіній Ірині Анатоліївні та вчителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти: Бойченку Валерію Давидовичу, Нікіфоровій Олені Василівні, Булаху Олександру Станіславовичу, Шкамариді Тетяні Станіславівні, Крисіній Олені Анатоліївні, Березію Ігорю Сергійовичу, Самборському Олександру Борисовичу, Йовенку Олександру Григоровичу, Хандусенку Андрію Григоровичу, Крисіну Ігорю Олеговичу, Романовій Вікторії Вікторівні, Клюці Наталі Олександрівні, Міщенку Миколі Михайловичу, Савченко Тетяні Яківні, Степаненку Олегу Івановичу, Бондаренку Юрію Івановичу, Сидоренку Віталію Валерійовичу. Отримання подяк натхненниками фізичного виховання та спорту було підтримано бурхливими оплесками учнів та вихованців закладів освіти та присутніми.
    Під час урочистої частини головний спеціаліст відділу освіти Т.Попова звернула увагу присутніх на досягнення та здобутки учасників команди міста обласних комплексних змагань «Олімпіада Кіровоградщини», до складу якої увійшли: учні НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» (кер. Берензій І.С.) та  родина Пархоменко Сергія Олександровича та Альони Михайлівни разом із сином Іллею, учнем Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 (кер. команди Степаненко О.І), для проходження одного з етапів змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я», що відбулися у місті Кропивницькому в переддень Дня фізичної культури і спорту, де родина здобула ІІІ почесне місце. Висловлюючи щиру подяку за участь  в обласних змаганнях команді міста заступник начальник відділу освіти Черкас Наталя Леонідівна у своєму слові зазначила: «Досягнення родини Пархоменко є гідним прикладом для наслідування найкращих традицій здорового способу життя та гордістю серед низки спортивних досягнень та здобутків нашого міста. Тож, вітаємо переможців!»
    Тематичні заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту та Всеукраїнського Олімпійського тижня в закладах освіти міста на часі тривають, найочікуванішим з яких  є  турнір з футболу на кубок міського голови серед юніорів. Тож, бажаємо успіху учасникам футбольного матчу!!!

Головний спеціаліст відділу освіти 
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради
Т.Попова
 

Категория: Міськво | Просмотров: 275 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz