Середа, 24.04.2024, 07:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Вересень » 3 » Першого вересня до Нової Української Школи
08:47
Першого вересня до Нової Української Школи

Першого вересня до Нової Української Школи

1 вересня 2018 року починається новий відлік часу у Новій Українській Школі  для першокласників. Учень у сучасному світі вже не може бути тільки споживачем знань. По-перше, цих знань зараз непомірна кількість і вони не потрібні людині щодня. По-друге, учитель уже не одноосібне джерело актуальних знань. По-третє, школяр сам стає шукачем знань. І це вимагає від учня,  вчителя і всієї системи освіти нових підходів і навичок. Ключовим стає не процес запам’ятовування, вбирання інформації, а навички її пошуку й обробки.   
Вчитися – це цікаво! День у класі починається з 10-15-хвилинного заняття, яке називається «ранкове коло». Діти діляться інформацією про минулі вихідні, про настрій і, зрештою, про все, що так цікавить школярів.
Уміння, якими володітиме дитина в НУШ: розв’язую проблеми, критично мислю, творчо мислю, співпрацюю, ефективно спілкуюся, досліджую, читаю вдумливо, розвиваю емоційний інтелект. 
Одна з заповідей для батьків не тільки першокласників, а і всіх учнів: «Люби свою дитину будь-якою – неталановитою, нещасливою, дорослою. Спілкуючись із нею, радій, бо дитина – це свято, яке поки що із тобою».
Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 радо зустріла своїх учнів оновленим навчальним простором. Свято для дітей розпочалося інтерактивними вправами: веселим перегукуванням та жартівливими запитаннями для учнів та батьків. Відмінники навчання, переможці олімпіад отримали похвальні листи, дипломи та грошові премії від спонсорів. Представники осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» надали подарунки 1 класам для проведення ігр на перервах.
До школи першокласників завів герой мультфільму Міньйон. Свято для учнів продовжилось веселими, цікавими та пізнавальними квестами. Дітлахи під час квесту у веселій, рухливій формі повторили відомості з навчальних предметів, пригадали склад України, виконавши завдання з’єднали частини нашої країни та руханкою показали свою повагу та любов до ближнього.


Заступник директора з виховної роботи О.Соколова.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 279 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz