П`ятниця, 19.04.2024, 22:23
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Вересень » 2 » 1 вересня  - День Знань
21:27
1 вересня  - День Знань

1 вересня  - День Знань

Особливе свято, знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

   Саме сьогоднішнього, світлого, сонячного, сповненого хвилювань та сподівань дня в закладах загальної середньої освяти міста Знам’янка пролунав шкільний дзвінок, сповіщаючи про початок нового навчального року.   Свято Першого дзвоника – це незабутня подія у житті тих, хто вперше йде до школи  - першачків. Цього року у школах нашого міста   розпочинають навчання 380 першокласників, для яких  розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

   У 2018 році вперше запроваджено програму підтримки обдарованої молоді імені В’ячеслава Шкоди «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади». В ході проведення урочистих заходів з нагоди свята Першого дзвоника міським головою С. І. Філіпенком та директорами шкіл вручено сертифікати на отримання грошової винагороди переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін, призерам конкурсів, змагань, турнірів.  
   За підтримки народного депутата України О. Довгого у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» відкрито лінгафонний кабінет. Учасники локації «Крокуємо світом» провели перше демонстраційне заняття з використанням можливостей лінгафонного кабінету. 

   Упевнено крокуючи до Нової української школи відбулася трансформація ідей щодо проведення урочистих заходів, вільних від стереотипів та штампів. Реалізуючи нові підходи в організації навчально-виховного процесу в закладах загальної середньої освіти проведено караоке, шоу мильних бульбашок, флешмоби, фотосесії, пізнавально-розважальні квести, зустрічі з казковими героями.

   У черговий раз школи гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.
    

Категория: Міськво | Просмотров: 590 | Добавил: ViddilOsvity | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz