Середа, 24.04.2024, 14:45
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Серпень » 10 » МІНІ – МІС 2018
15:51
МІНІ – МІС 2018

МІНІ – МІС 2018 

4 серпня 2018 року у нашому місті відбулася визначна подія, це свято – конкурс  «Міні - міс, та міні – містер м. Знам'янки 2018 року». До данного свята готувалося багато дівчаток та хлопчиків, в тому числі й неперевершені вихованки нашого прекрасного непереможного закладу дошкільної освіти №3 «Івушка», а саме Іщенко Крістіна – з старшої логопедичної групи № 4 «Чомучки» , та Пушкарьова  Діана вихованка середньої  групи № 3 «Веселка».

Батьки передавали своїм донечками терпіння, любов та віру у перемогу. Вихователі та музичний керівник посіяли зернятка впевненості, цілеспрямованості. Саме завдяки цим якостям,  дівчатка були елегантними, почували себе вільно на великій сцені. Крістіна вразила всих своєю відео презентацією : « Я та мої захоплення» . Діана підкорила своєю чарівною посмішкою та особливостями власного стилю.

Якщо комусь здалося, що цей конкурс був дитячою забавою, то це не так. Це було справжнє дійство, в якому панувала конкуренція і за себе і за своє місце - варто було боротися. 

Вихованки нашого закладу мають непереможний дух і завдяки своїм індивідуальним особливостям вибороли призові місця. Іщенко Крістіна зайняла друге місце та приз Міні - міс « Грація», Пушкарьова Діана зайняла третє місце та приз Міні - міс « Досконалість». 

Організатори та жюрі не залишили без уваги жодну дитину. Всі конкурсанти отримали гарні подарунки та заохочувальні призи від спонсорів. Дякуємо всим, хто приймав участь у підготовці даного свята, це було, дійсно, дивовижно.

А вам, наші улюблені дівчатка  хочеться сказати: ви молодці , ви наша гордість, ми пишаємося вами. Це ваша перша перемога на великій сцені, але ми впевнені що не остання. Будьте впевненими та не зупиняйтеся на досягнутому.

Вихователі старшої логопедичної та середньої груп.
 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 327 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz