Четвер, 28.03.2024, 17:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 27 » Про організацію відпочинку дітей в пришкільних таборах
13:11
Про організацію відпочинку дітей в пришкільних таборах

Про організацію відпочинку дітей влітку 2018 року  
в пришкільних таборах та центрі дитячої та юнацької творчості 
міста Знам’янка

         22 червня завершили  роботу 6 пришкільних таборів з денним перебуванням дітей, функціонування яких було організовано протягом 14 робочих днів, починаючи з 04 червня 2018 року, на базі закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г. Шевченка (табір «Сонечко), № 4 (табір «Веселка»),  № 6 (табір «Веселка-2»), НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» (табір «Лісова пісня»), НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» (табір «Перлинка», та центру дитячої та юнацької творчості (табір «Фестивальний»).  
У рамках оздоровчої кампанії в пришкільних таборах  відпочило 563 дитини, що становить 18,67% від загальної кількості дітей шкільного віку. Для реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок та  оздоровлення з місцевого бюджету виділено 204,9 тис. грн. на пришкільні табори.
        Особлива увага приділялась охопленню відпочинком дітей пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, дітей з прийомних, багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей переміщених осіб з території АР Крим та зони проведення АТО, дітей,  батьки яких проходять службу в зоні проведення АТО, талановитих і обдарованих дітей (з числа відмінників навчання, переможців, лауреатів та дипломатів олімпіад, творчих конкурсів, оглядів, спортивних змагань не нижче міського рівня (1-3 особисте або командне місце) та мають дипломи чи грамоти І-ІІІ ступенів, лідерів та активістів дитячих громадських організацій, зареєстрованих  на території м.Знам’янки, дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, дітей-інвалідів  та дітей, які стоять на диспансерному обліку в закладах охорони здоров’я, дітей з функціонально-неспроможних та неблагополучних сімей, які стоять на обліку у службі у справах дітей.
Робота в пришкільних таборах організовувалась так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчула себе затишно, збагатилася духовно, загартувалася фізично адже літньої, веселкової пори канікули для дітей є найулюбленішим часом, коли можна по-справжньому відпочити. І поки тривала робота  пришкільних табір відпочинку з денним перебуванням, для всіх вихованців табірної зміни були створені умови  для змістовного, цікавого дозвілля учнів: проведено різноманітні екскурсії та подорожі, інтелектуальні, спортивні, гумористичні, мистецькі, музичні конкурси.
Дні в таборах відпочинку були насиченими та яскравими.  Для бажаючих покращити свої знання з іноземної мови,  розроблено  програму роботи мовних загонів.
         Щоденна робота цих таборів була побудована на засадах національно-патріотичного виховання школярів. Діти дізнавалися про культурну і духовну спадщину українського народу, співали українські пісні, розповідали вірші, ділилися звичаями й традиціями окремих родин. Під час заходів велика увага приділялася вихованню товариськості, дружби, любові до ближнього, моральних якостей людини.
         Табірна зміна  у кожному з таборів відпочинку міста Знам’янка, розташованих на базі закладів загальної середньої освіти та центрі дитячої та юнацької творчості, завершилася святковими урочистостями,   під час  яких було підведено підсумки  оздоровчої кампанії 2018 року. 
   Кожна дитина заслуговує на те, щоб завжди відчувати щасливі та безтурботні миті дитинства, адже щаслива дитина виростає хорошою людиною.


Відділ освіти виконавчого комітету 
Знам’янської місько ради
 

Категория: Міськво | Просмотров: 370 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz