Четвер, 28.03.2024, 20:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 15 » Новини пришкільного табору відпочинку «Веселка»
16:40
Новини пришкільного табору відпочинку «Веселка»

Новини пришкільного табору відпочинку «Веселка»


Одинадцятого червня у пришкільному таборі "Веселка" на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 відбувся конкурс "Голос табору". Діти із задоволенням взяли участь у конкурсі. Під час І етапу змагалися 20 учасників, у фінал вийшло 5 найсильніших та 2 дуети. За підрахунками голосування перемогу здобув Гордовий Назар, учень 4-А класу.
Дванадцятого червня відбулася зустріч вихованців табору з соціальним працівником Білокамінською Ольгою Миколаївною. Під час зустрічі з дітьми була проведена бесіда "Молодь за здоровий спосіб життя". Учні жваво взяли участь у обговоренні теми та отримали у подарунок яскраві календарики. 
Тринадцятого червня у таборі відпочинку "Веселка" проведено акцію "Намисто добра". Діти у "намистинках" зобразили найкращі місцеві квіти, орнаменти та візерунки притаманні Україні. Вихованці табору охарактеризували власні вироби та пояснили вподобання. В  малюнках учні відобразили свою любов до рідної землі.
Учні 5-Б класу та вихованці пришкільного табору "Веселка" тринадцятого червня були запрошені на екскурсію до Знам'янського елеватора. Діти і вчителі почули багато цікавого про роботу цієї установи, дізналися про особливості зберігання зернових культур. У відвідувачів захоплення викликала територія установи (приблизно 10 гектар) та величезна будівля елеватора, в якій може зберігатися 34000 тонн зерна. Діти отримали море позитивних вражень від проведеної екскурсії. 
Чотирнадцятого червня вихованці пришкільного табору "Веселка" здійснили екскурсію до Знам'янського професійного ліцею. Дітей познайомили з професіями, яким навчають у ліцеї, провели екскурсії закладом та музеєм. Учні дізналися не тільки про особливості спеціальносей, а й мали можливість побачити давні речі з українського побуту (ткацький станок, макет печі, український вишитий одяг та постіль). Найбільше дітлахів вразив рухомі макети електровоза та переїзда.
Вихованці табору щиро вдячні за проведену екскурсію.  

Виконавець: заступник директора з виховної роботи О.Соколова.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 278 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz