П`ятниця, 19.04.2024, 00:37
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 13 » Табір відпочинку в ЗШ № 6
13:34
Табір відпочинку в ЗШ № 6

Активність табору відпочинку «Веселка-2»
 на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6


      4 червня в Знам’янській ЗШ I-III ст. розпочав свою роботу табір з денним перебуванням дітей «Веселка -2» для учнів шкіл №6 та №7. Перший день табору пройшов під гаслом «День знайомств та нових вражень». Діти табору відвідали конкурсно-розважальну програму присвячену Дню дитинства в селищному будинку культури. Працівники закладу підготували для дітей цікаві розваги та конкурси. День відкриття табору задав гарний настрій на всю табірну зміну.  
      2-й день у таборі «Веселка - 2» розпочався підготовкою до урочистого відкриття табірної зміни. Діти розучували девізи табору, загону, речівки та примовки. Під час урочистої лінійки кожен загін отримав відзнаку жителя веселкової країни дитинства, а саме - краватку кольору веселки. В цей день діти також презентували знання правил безпеки життєдіяльності під час марафону «Найвища цінність – це здоров’я».
     3-й день у таборі «Веселка - 2» ознаменувався приємною подією. Під час квесту «Пошук скарбів» кожен загін, виконуючи завдання маршрутного листа, знайшов свій скарб, а саме – подарунки для активного та змістовного відпочину від керівництва нашого міста. Після заходу діти відвідали селищний БК та переглянули цікаві мультики.
     4-й день пройшов під гаслом «День здоров’я та спорту». Як і всі дні в таборі цей день почався з ранкової зарядки. До книги рекордів табору записані нові імена - Максим Білобровка , який підтягнувся 33 рази. Під час конкурсної програми «Ігри патріотів» визначені переможці . В чемпіонаті табору з піонерболу перемогу здобули учні 4 загону. Також був проведений конкурс на найдовший загін табору. Діти отримали масу задоволення та позитиву. В цей день діти змогли проявити себе в різних видах спорту та зміцнити своє здоров’я.
       5-й день пройшов під гаслом «День краси та моди». Діти чекали цього дня з нетерпінням, щоб показати всі свої вміння та таланти. Із задоволенням всі діти приймали участь у конкурсі на найкращий аквагрим. Хлопці показали свої вміння в перукарській справі. Також діти підготували повідомлення на тему «Таємниця імені». А найцікавішим був показ моделей в якому майже всі діти прийняли участь. Діти показали свою креативність та змістовність. Табірна зміна триває, а отже найцікавіше попереду.


Культорганізатор табору Міхєєва О. С.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 334 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz