Четвер, 25.04.2024, 11:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 6 » Звітній випускний концерт
16:40
Звітній випускний концерт

Звітній випускний концерт зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт

    Його величність – танець! Сьогодні немає жодної людини, байдужої до танцювального мистецтва, адже краса танцю зрозуміла кожному. Танець зачаровує, надихає, вражає своєю досконалістю.
    Днями на сцені Центру дитячої та юнацької творчості  відбувся звітній випускний концерт зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт.
    Це свято зібрало разом дружну родину: вихованців, викладачів, батьків.      З вітальним словом до всіх присутніх  звернувся директор Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Геннадій Іванович, який подякував вихованцям колективу за активну участь у житті закладу та батькам за постійну підтримку колективу. Також Геннадій Іванович висловив особливу вдячність та вручив подяки за багаторічну плідну працю, ініціативність та високий професіоналізм керівникам гуртка «Екстраверт» Стукаленко Марині Вікторівні, Степановій Катерині Михайлівні та акомпаніатору Білоусу Григорію Вікторовичу.
    Керівники гуртка також висловили слова вдячності та вручили подяки від колективу за організаційну підтримку та постійну співпрацю усім тим, хто допомагав у розвитку зразкового художнього хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт»: директору ЦДЮТ Подвиженку Г.І., художнику – оформлювачу ЦДЮТ Чорнобривець Т.В., звукооператору ЦДЮТ Безаю О.В., костюмеру ЦДЮТ Любінській Н.В., робітнику ЦДЮТ Мухіну М.С., культорганізатору ЦДЮТ Литвинець С.В., працівникам швейної майстерні «Еліт», Мазняк Ользі, Войчишиній Оксані та Войчишину Павлу.
    Зі словами великої вдячності за виховання, навчання та розвиток своїх дітей звернулися до Марини Вікторівни та Катерини Михайлівни й батьки вихованців колективу «Екстраверт» й для збереження “хоча б голосу” подарували керівникам гуртка бездротові системи з наголовними мікрофонами та іменний торт.
      Невимовно зворушливим моментом святкового концерту стало привітання випускниць колективу, яких у цьому році було семеро. Педагоги відзначили, що випускниці цього року дійсно талановиті та вручили їм подяки та статуетки зразкового хореографічного колективу «Екстраверт». З особливим трепетом бриніла промова - подяка від випускниць. Та особливо зворушливим моментом свята стала хореографічна композиція «Прощання», під час якої випускниці старшої групи передали свої корони найменшим вихованцям колективу.
     Протягом звітного випускного концерту педагогів, батьків, випускниць та вихованців колективу супроводжували то сміх, то сльози. Півторагодинна концертна програма була надзвичайно насиченою, цікавою та колоритною. На сцені відбувалось справжнє дійство! Хлопці та дівчата від душі порадували виступами своїх рідних та друзів, витримавши танцювальний марафон. А всі учасники цього творчого свята були заслужено підтримані аплодисментами вдячних глядачів.

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 512 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz