Четвер, 25.04.2024, 14:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Травень » 31 » Свято Останнього дзвоника
16:01
Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника

На веснянім видноколі
Зайнялась зоря.
Свято в школі! Свято в школі!
День Останнього дзвінка.

  Промайнув іще один навчальний рік. 30 травня із квітами та усмішками на обличчях на свято Останнього дзвоника прийшли школярі НВК «Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – гімназія». 
     Ведучі свята, Кісс Єгор та Шаріфова Алсу (учні 9-А класу) під урочисту музику на святкову лінійку запросили випускників. Сьогодні вони прощаються зі шкільним життям і ступають на нову, вже дорослу, стежину, яку оберуть самостійно. Пройшли урочистою ходою відмінники закладу - 34 учні початкових та 21 учень 5-8, 10-х класів.
Естафету ведення свята прийняли випускники – Ратушна Анастасія та Корінний Едуард. Урочиста частина розпочалася із виконання Державного Гімну України.
     Група прапороносців, учнів 10-А класу, в національному вбранні урочисто внесла Державний Прапор України. 
Першою з вітальним словом до присутніх звернулася директор Подвиженко Олена Іванівна. Вона побажала учням 1-10 класів гарних канікул, а випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, гарно здати ЗНО, зробити правильний вибір, обрати саме той заклад вищої освіти і ту професію, яка буде до душі. 
   Зі щирими словами побажань також звернулася керуюча справами міськвиконкому Ратушна Ірина Олександрівна. Вона радила учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування та самореалізації в житті.
Випускники 11-А класу виконали пісню «І до зірок», 11-Б класу - чарівний вальс та запустили у небесну блакить повітряні кульки з надією та побажаннями щастя і миру. Окрасою святкового заходу стало виконання батьками учнів 11-А класу пісню для дітей. Фейєрверк позитивних емоцій викликав у випускників та всіх присутніх на святі сюрприз для учнів 11-Б класу – пісенно-хореографічна композиція від мам «Ми вам бажаєм». Для батьків у подарунок прозвучала пісня у виконанні сестричок Грудніцьких -  випускниці  Єлизавети та третьокласниці Софії.
    За традицією, батьки подарували своїм дітям, нинішнім випускникам, короваї на щасливу дорогу у доросле життя. 
І ось хвилююча мить… Пролунав Останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2017/2018 навчального року. Цю почесну місію виконали одні з кращих учнів закладу – Ратушна Анастасія, Деньгуб Владислав (11-А клас),  Руденко Вікторія, Каракаш`ян Данило (11-Б клас). Радість та смуток переповнюють серця випускників адже навчання у школі закінчилося а попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники 2018 року! Удачі, творчих злетів, здійснення мрій! 


Заступник директора з виховної роботи Москаленко Любов Іванівна

 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 268 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz