П`ятниця, 29.03.2024, 13:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Травень » 25 » Підготовка до оздоровчої кампанії у розпалі
11:41
Підготовка до оздоровчої кампанії у розпалі

Підготовка до оздоровчої кампанії у розпалі

   Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава   пора − канікули. Це період, коли діти, після закінчення навчальних занять, прагнуть відпочивати, розважатися, знаходити нових друзів. 

Пришкільні табори відпочинку – одна із складових щодо забезпечення організованого відпочинку дітей під час канікул, що дозволяє вирішити працюючим батькам проблеми змістовного дозвілля дітей, особливо молодшого шкільного віку.  У червні 2018 року місцями змістовного дозвілля для дітей міста Знам’янка стануть пришкільні табори. 
        З метою якісної підготовки закладів до проведення у 2018 році оздоровчої кампанії у пришкільних таборах з денним перебуванням дітей, що функціонуватимуть на базі закладів загальної середньої освіти та центру дитячої та юнацької творчості.
 24 травня начальником відділу освіти проведено робочу нараду з відповідальними за організацію оздоровлення та харчування дітей у пришкільних таборах за участю медичних працівників шкіл. Участь у нараді взяв заступник начальника – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Знам’янського районного управління Головного управління Дрежпродспоживслужби в Кіровоградській області Манько С.В.
        Під час проведення наради розглянуто питання щодо організованого проведення оздоровчої кампанії: дотримання санітарно-гігієнічних вимог у закладах, організації харчування, проходження медоглядів, підготовки відповідних документів для організації роботи пришкільних таборів з денним перебуванням дітей.
          Роботу таборів з денним перебуванням дітей заплановано на червень місяць. Наразі здійснюються підготовчі роботи: визначено перелік необхідної  документації для  оформлення та погодження в органах Держпродспоживслужби та  Державної служби з надзвичайних ситуацій у Знам’янському районі, здійснюється планування та режим роботи таборів на 14 днів. Значна увага приділена змістовному дозвіллю дітей у пришкільних таборах, організації роботи гуртків, клубів, творчих майстерень за інтересами дітей.
             Вже скоро пришкільні табори зустрінуть веселих і шумних своїх вихованців.

Категория: Міськво | Просмотров: 503 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 4.5/4
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz