Четвер, 25.04.2024, 14:30
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Травень » 16 » ЗНО - 2018
15:44
ЗНО - 2018

Зовнішнє незалежне оцінювання в 2018 році

   Незабаром розпочнеться найвідповідальніша та хвилююча подія не тільки для випускників 2018 року, а й, безумовно, для всіх учасників навчально-виховного процесу: батьків, вчителів, адміністрації навчальних закладів.
   Адже результати зовнішнього незалежного оцінювання – це результат напруженої роботи протягом навчання.
   Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2018 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію за шкалою 1–12 балів. Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова і література (частина з української мови). Другим – за вибором випускника: математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття). Третій предмет випускники обирають самостійно із запропонованого вище переліку. 
   Також 2018 року державну підсумкову атестацію з української мови і літератури у формі зовнішнього незалежного оцінювання проходитимуть учні (слухачі, студенти) професійно-технічних і вищих навчальних закладів, які 2018 року здобудуть повну загальну середню освіту.
   Повідомляємо, що в нашому місті 24 травня та 06 червня 2018 року будуть працювати пункти зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та історії України.
   ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ЗНО
   МЕРЕЖА ПУНКТІВ ЗНО В М.ЗНАМ’ЯНКА
   Нагадуємо учасникам зовнішнього незалежного оцінювання, що адреси пунктів тестування зазначено в запрошеннях-перепустках, розміщених на інформаційних сторінках 27 квітня.
   Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і пін-кодом, зазначеним у ньому.
   Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно сформувати і роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки.
   Радимо не зволікати з друком запрошення-перепустки. Звертаємо увагу, що цей документ не буде надіслано ні поштовим зв’язком, ні на електронну скриньку.
   Звертаємо увагу керівників закладів освіти на те, що інформацію про пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання та кількість випускників, які проходитимуть тестування в кожному з них (у розрізі предметів), розміщено на сторінці закладу освіти в розділі «Пункти проведення ЗНО». 

 

М.Босненко, методист методичного кабінету 
 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 262 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz