Четвер, 18.04.2024, 12:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Квітень » 20 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності
11:09
Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

З 16 по 21 квітня в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – гімназія» проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Жити цікаво та безпечно».
З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій 18 квітня 2018 року відбулось практичне опрацювання дій учнів при оповіщенні «Радіоактивне забруднення».
Після включення звукової сигналізації, яка сповістила про радіоактивне забруднення закладу, учні та вчителі надягнули маски. ЗДВР Москаленко Л.І., ЗДНВР Максименко Р.А. та вчитель ЗВ Хандусенко А.Г., інспектор ДПРЧ-18 Шмалько Ю.О. перевірили кількість учнів в класах та наявність масок.
Відповідно до плану 19 квітня 2018 року було проведено День цивільного захисту, а саме відбулось практичне відпрацювання дій учнів під час евакуації із закладу при оповіщенні «Пожежа в навчальному закладі».
Після включення звукової сигналізації, яка сповістила працівників й учнів про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації з приміщення закладу, учні у супроводі вчителів організовано пересувалися до евакуаційних виходів. Учні 1-11 класів, вчителі, технічний персонал вишикувалися на подвір’ї. При цьому обличчя кожного захищали спеціальні марлеві пов’язки.
Після евакуації учні 8-х, 9-х та 11-х класів пройшли до актової зали, де відбулась зустріч з представниками ДПРЧ-18. Вони стежили за ходом подій під час евакуації і констатували факт, що евакуація в закладі проведена на відмінно, учні та працівники закладу в достатньо короткий проміжок часу організовано, без паніки залишили приміщення. 
А наостанок переможці міського Фестивалю дружин юних пожежних «Запальні дівчата» виступили перед учнями та у  вокально-хореографічній композиції продемонстрували правила безпеки під час виникнення надзвичайних ситуацій.


ЗДВР Москаленко Л.І.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 305 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz