Вівторок, 23.04.2024, 17:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Березень » 27 » Міський семінар
09:01
Міський семінар

 Міський семінар директорів, заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи 

23 березня в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка відбувся міський семінар директорів, заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи закладів освіти міста з проблеми: "Виховати справжню людину. Ідеї В.О. Сухомлинського в практиці розбудови Нової Української школи." Першокласники разом зі своїми класними керівниками Воротинською Т.І. та Ліннік Т.В. гостинно зустріли учасників семінару хлібом-сіллю, сердечними словами привітання, піснею і танцем. Директор школи Солонько Н.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Швайка І.В. ознайомили з досвідом педагогічного колективу з проблеми інтеграції ідей В.О. Сухомлинського в практику розбудову Нової Української школи.
    Учасники семінару відвідали відкриті уроки вчителів Сірук О.П., Алєксєєвої І.О., Шевченко О.Ю та Дубок Т.В, які пройшли на високому педагогічному рівні, заняття з елементами тренінгу з курсу «Вчимося жити разом», підготовлене практичним психологом Каракаш’ян Н.М. та вчителем основ здоров’я Герасимчук О.С. Гості семінару, вчителі та батьки школи активно працювали в творчій педагогічній студії (спільному засіданні Школи високої та Школи становлення педагогічної майстерності) з проблеми: «Школа партнерства – школа ХХІ століття. Нова українська школа: на хвилі перетворень».
    На завершення семінару гості побували на Шевченківському святі «Україна від А до Я». Незабутнє враження справили на глядачів вокальна група «Співограй» (керівник Петренко Т.О), члени театру «Успіх»(керівник Мережана Т.О.), танцювальний колектив ЦДЮТ «Сузір’я» (керівник Андрєєва О.Л.), колектив бального танцю школи,  читці та ведучі свята.


                          Директор  Солонько Н.В.

Категория: ЗШ №1 | Просмотров: 306 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz