Субота, 20.04.2024, 17:04
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Березень » 24 » Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня
23:37
Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня

Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня
 закладу дошкільної освіти  №2 «Теремок»

       Сучасний  дошкільний навчальний заклад являє собою складний механізм, який поєднує багато напрямків діяльності. Реалізація усіх напрямків діяльності здійснюють педагогічні працівники. Чим вищий є науково – теоретичний і загальнокультурний рівень педагогічного працівника, його професійна майстерність, тим ефективнішим стає освітній процес та результативність діяльності освітнього закладу.
     Виходячи з цього,  особливого значення набуває грамотне і послідовне проведення атестації педагогічних працівників закладу дошкільної освіти  №2 «Теремок» атестаційною комісією І рівня.
Згідно циклограми проведення атестації педагогічних працівників 15 березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня. Голова комісії: директор О.Мазур; заступник голови комісії та секретар: вихователь – методист С.Чуракова; методист методичного кабінету Скляровська Л.Д. та члени комісії, а також були запрошені педагоги, які атестувались у 2018 році.  
         Атестаційний рік для працівників закладу дошкільної освіти №2 «Теремок» у 2018 році був плодотворний, було атестовано 3 педагоги. На педагогічній раді №2 від 28.02.2018р. педагоги, які атестувались у 2018р. творчо звітували про свою діяльність за 5 років, підготувавши «Портфоліо». Пізніше було проведено анкетування діяльності педагогів батьками вихованців, колегами, адміністрацією. Під час підсумкового засідання відбулось обговорення між членами атестаційної комісії та було прийняте таке рішення: Кондратьєва С.М. атестована на відповідність займаній посаді з підтвердженням 9 тарифного розряду, Ткаченко Т.В. та Цвіркун В.В. атестовані на відповідність займаній посаді зі встановленням 11 тарифного розряду.
     Аналізуючи атестацію  педагогів закладу дошкільної освіти  №2 «Теремок» у 2018 році, зазначаю, що педагоги підвищили свій кваліфікаційний рівень, покращили педагогічний професіоналізм, що в результаті продовжує визначати високий рівень діяльності педагогів дошкільного закладу №2 «Теремок»


Вихователь – методист 
закладу дошкільної освіти №2 «Теремок»
С.Чуракова

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 291 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz