Четвер, 25.04.2024, 04:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Березень » 13 » Усім жінкам присвячується…
09:53
Усім жінкам присвячується…

Усім жінкам присвячується…

      Весна… початок тепла, краси та кохання. Кожен її крок, кожен її подих, виміряний у днях, несе у світ ніжність, красу та одне з найчарівніших і найсвітліших свят – Міжнародний жіночий день 8 Березня.  Це по-справжньому світле та весняне свято, яке щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність. І причиною того всього є ЖІНКА!
      Саме в цю пору ми вітаємо наших матусь, сестер, бабусь вчителів, подруг — усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне — зі святом весни, краси й любові. 
     Найтепліші слова привітання отримала прекрасна половина Знам’янщини й на святковому концерті, під назвою «Усім жінкам присвячується…», який відбувся 7 березня на базі Центру дитячої та юнацької творчості.  
      Перед початком святкового дійства у фойє Центру дитячої та юнацької творчості було представлено виставку декоративно-прикладного мистецтва. Яка просто вразила своїм розмаїттям та майстерством усіх присутніх. В ній взяли участь такі гуртки: «Малюнок, графіка, живопис» ( керівник С.Цатурян), «Іграшка – сувенір» (керівник Н.Любінська), «Незвичайне поряд» (керівник С.Кондратьєва), «Бісероплетіння» (керівник Т.Акіменко), «Українська художня вишивка» (керівник С.Дордюк) та «Судномоделювання» (керівник В.Каракашян та В. Куліков). Вихованці гуртка «Ляльковий театр» (керівник К. Зайченко) оформили святкову фотозону.
      Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як весна, осяює світ своєю красою і ніжністю, як кохана, запалює в серцях палкі відчуття,як бабуся, вчить основних життєвих правил і безкорисно дарує всю свою любов і турботу та, як матір, сповнює життя дивовижною гармонією. 
    У концерті брали участь зразковий хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт»  (керівники М.Стукаленко, К.Степанова), зразковий хореографічний колектив бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська), хореографічний колектив естрадного танцю «Сузір’я» (керівник О.Андрєєва), хореографічний колектив народного танцю «Любава» (керівник О.Долинська), хореографічний колектив естрадного танцю «Конфетті»  (керівник М.Демків), гуртки «Вокально - хоровий спів»  (керівник Ю.Єніна ,Ж.Ніклонська та Л. Потапчук ). Тож яскраві концертні номери у виконанні солістів і творчих колективів не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі. Ведучими святкового заходу були учні НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. № 3 - гімназія» Шаріфова Алсу (учениця 9-А класу) та Камінський Станіслав (учень 9 – В класу). 
       Святковий концерт, приурочений Міжнародному жіночому дню 8 Березня, відбувся  під бурхливі оплески глядачів, залишивши найприємніші враження.
Квіти та посмішки, гарні побажання і святковий настрій – це все прикмети надзвичайної весняної події, присвяченої найчарівнішій половині людства — жінкам!

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 444 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz