Субота, 20.04.2024, 15:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Березень » 13 » Концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня
09:29
Концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня

Концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня

   Щороку концерти з нагоди Міжнародного жіночого дня в НВК «Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» вражають своєю оригінальністю та насиченістю цікавими номерами.
      Цьогорічне свято не стало винятком: воно відбулося у форматі жіночого журналу з відповідними рубриками: «З життя зірок», «Читацькі листи», «Гороскоп», «Звички жінок», «Здоров`я», «Кулінарні рецепти», «Корисні поради», «Жіночі професії».


«Бажаєм, щоб сонце вам усміхалось,
щоб мрії збулися ясні,
щоб доля постійно вам дарувала
щасливі і радісні дні!»


          З такими словами до жінок звернулись ведучі свята, учні 11-Б класу Каракаш`ян Данило та Корінний Едуард. У святково прикрашеній  залі звучали найрізноманітніші художні номери: ігри на музичних інструментах «Полька» (Мілюкова Катерина, Абрамова Дар`я - фортепіано), «Березнева крапель» (Гіль Аліса, Дмітрієва Вікторія - сопілки); танці колективу «Конфетті» «Метелики»,  «Автогонщики» (кер. – Демків М.О.), «Хіп-хоп» у виконанні Грекової Валерії та Дискант Софії, «Веселі подружки» від Литвиненка Дмитра, Чорної Дар`ї, Коваленка Єгора, Литвин Софії, «Жива» від переможців конкурсу бального танцю в м. Львів Чорного Максима та Мазій Анастасії; вірші «Весна і мама» від Гапіч Анастасії та «З 8 Березня» від Андрія Суржика і Репенко Владислави; пісні вокальної групи «Веснянка», «Мама» (кер. – Єніна Ю.В.), Печонкіної Дар`ї «Йде весна», Нагорної Марії «Малює матір ниткою», Верхнянської  Діани «Мамочка моя», випускниці нашої школи, нині – студентки Одеського національного  університету ім. І.І.  Мечнікова Петренко Марії «Ти в мені є», Мельничук Анни «Рідна мати моя», а також знаного артиста нашої малої батьківщини Безая Олександра неабияк прикрасили звичайний сірий день 7 березня. Та справжньою родзинкою концерту став сюрприз від юнаків 11-Б класу. Здавалося, таких овацій у цій залі ще не бувало: запальний танець у їх виконанні був неперевершеним! 
         Не зважаючи на капризи природи, представниці чарівної статі людства отримали у переддень свята в стінах нашого закладу багато позитивних емоцій!


Заступник директора з ВР Москаленко Л.І.
 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 299 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz