Середа, 24.04.2024, 18:12
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Березень » 7 » Ярмарок смачних страв
10:08
Ярмарок смачних страв

Ярмарок смачних страв

    6 березня у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» по-особливому гамірно.       У їдальні закладу вперше відбувся Ярмарок смачних страв. 
    На «смачний» захід завітали багато гостей – представники відділу освіти, представник управління Держпродспоживслужби Знам’янського району, учні усіх шкіл міста у супроводі вчителів, представники засобів масової інформації, педагоги, батьки учнів. Окрасою свята став танцювальний номер від вихованців зразкового хореографічного колективу «Веселка» (кер. Т.Часник).
Представники харчоблоків та кухарі усіх шкіл міста готувалися до нього дуже ретельно: ознайомилися з роботами учнів – учасників конкурсу на краще шкільне меню, обрали найвдаліші варіанти і приготували обіди та представили їх на розгляд найвибагливішого журі – учнів, гостей.
       Команди експертів кожної з шкіл міста, до складу яких входять учні-переможці конкурсу на краще шкільне меню, отримали непросте завдання – скуштувати різні варіанти шкільних обідів та проголосувати за найсмачніший. 
        Столи святково прикрашені, смачні і запашні страви так і припрошують скуштувати шкільні обіди, ароматна випічка пробуджує неймовірне бажання посмакувати нею. Кількість та різноманітність смаколиків задовольнила б будь-якого гурмана – різні м’ясні, рибні та овочеві страви, салати, компоти, випічка, вареники, млинці – чого тут тільки не було! 
Усі присутні куштували представлені страви за своїми уподобаннями, голосували, вкидаючи паперові кольорові смужки до спеціальних скриньок.
         Під оплески гостей, начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна та заступник начальника Черкас Наталя Леонідівна  вручають грамоти учням-переможцям конкурсу на краще шкільне меню та символічні подарунки - записники та ручки для майбутніх кулінарних шедеврів. 
Усіх орендарів-учасників ярмарку (Л.О.Ульяніч, Ю.М.Пожар) відзначено дипломами відділу освіти у різних номінаціях. За підсумками голосування оголошено переможця Ярмарку смачних страв – харчоблок НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» ( підприємець Н.О.Козленко).
            Відзнаку «Приз глядацьких симпатій» отримав харчоблок Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка (підприємець Н.В.Воровська).
Протягом ярмарку усі запрошені отримали лише позитивні емоції та приємні враження. Страви, що припали до смаку учням-експертам, будуть введені до шкільних меню та  учні зможуть споживати їх протягом навчального року у шкільних їдальнях.

Відділ освіти виконавчого комітету
 Знам’янської міської ради

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 350 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 4.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz