Четвер, 25.04.2024, 08:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Лютий » 14 » Змінюймо світ на краще разом!
17:41
Змінюймо світ на краще разом!

Змінюймо світ на краще разом!

«Зробімо світ кращим!» та «Ми всі різні,але рівні», такий переклад з англійської мови мали теми зустрічей із волонтером міжнародної організації Корпус Миру Віккі Неілінг (США) та учнями, що відбулися 13 жовтня 2017 р. та 2 лютого 2018 р. на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6.
 «Якщо ми говоримо про проблеми, то вже знаходимося на шляху до їх вирішення. Маючи свою точку зору, свою позицію - ми її висловлюємо. Ми здатні допомогти іншим людям. Дійсно можемо змінити світ на краще. Усе в наших руках!» - зазначила організатор зустрічей вчитель англійської мови Т. В. Лахно. 
Приготувавши самостійно проектну роботу, діти мали змогу висловити англійською мовою власну позицію щодо людей з обмеженими можливостями, та людей різних національностей, з різним кольором шкіри. Показавши приклади відомих, прекрасних, успішних людей, нехай і де в чому відмінних від інших чи то за зовнішністю, чи то з фізичними вадами, але таких нескорених та люблячих життя, діти зробили висновок, що ми всі різні, але усі - діти Землі. Тому потрібно підтримувати таких людей, робити їх щасливішими у нашому суспільстві та вчитися відчувати щастя у них! 
У свою чергу, гостя розповіла про життя людей з обмеженими можливостями в Америці, та про расизм, який і досі існує в усьому світі. Місс Віккі подякувала за вибір тем, також із захватом відмітила, що наша школа демонструє прояв демократії та дійсно відповідає вимогам Сучасної школи.
Знам’янська ЗШ I - III ст. № 6 та вчитель англійської мови Т.В. Лахно були нагороджені почесними Сертифікатами Досягнень від Корпусу Миру за реалізацію культури, різноманіття та демократії в навчальному плані викладання англійської мови. 
Велика подяка за підтримку адміністрації школи, педагогічному колективу, вчителю англійської мови О.В. Рац, та, звичайно, нашим дітям!!! 


Т. Лахно,  вчитель англійської мови
 

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 259 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz