П`ятниця, 19.04.2024, 11:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Лютий » 6 » РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО-2018
15:28
РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО-2018

Увага! Розпочалася реєстрація на ЗНО - 2018

І ЕТАП РЕЄСТРАЦІЇ – формування та оформлення реєстраційної картки. Особа, яка виявила бажання брати участь у ЗНО-2018, має зайти на офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua), відкрити сервіс «Зареєструватися» і далі діяти за інструкцією.
ІІ ЕТАП РЕЄСТРАЦІЇ – надсилання до Одеського регіонального центру реєстраційних документів у два способи:
- Заклади освіти формують та надсилають до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти реєстраційні документи випускників поточного навчального року і списки осіб, які проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього оцінювання за адресою: а/с 247, м. Одеса, 65114.
- Особа, яка вже має повну загальну середню освіту (випускники минулих років), повинна особисто надіслати реєстраційні документи рекомендованим листом до Одеського РЦОЯО за адресою: а/с 247, м. Одеса, 65114.
До Одеського РЦОЯО відправляються:
1. Копія паспорта громадянина України. (Норму щодо можливості подання копії свідоцтва про народження замість копії паспорта громадянина України для реєстрації для участі в ЗНО особами, яким станом на 01 вересня року не виповнилося 16 років, що передує року їх участі в тестуванні, вилучено. Зміни відбулися відповідно до вимог чинного законодавства - паспорт громадянина України має бути отриманий особою, яка досягла 14-річного віку).
2. Оформлена Реєстраційна картка. Не забудьте у спеціально відведених місцях реєстраційної картки наклеїти дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері).
3. Копія документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років). Увага! На копіях документів, які подаються для реєстрації, повинен бути напис про засвідчення документа, що складається зі слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.
ІІІ ЕТАП РЕЄСТРАЦІЇ – отримання від Одеського регіонального центру Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат) та інформаційних матеріалів.
Особі, яка зареєстрована для проходження зовнішнього оцінювання (далі – учасник зовнішнього оцінювання), регіональний центр виготовляє та надсилає реєстраційне повідомлення учасника ЗНО, Сертифікат та інформаційний бюлетень «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2018 рік»:
• випускникам минулих років – за адресою, зазначеною в реєстраційній картці.
• випускникам поточного навчального року – за адресою закладу освіти, де вони навчаються. Вручення індивідуальних конвертів забезпечують заклади освіти.
Для кожного учасника зовнішнього оцінювання на офіційному сайті Українського центру створюється персональна інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

М.Босненко, методист МК
 

 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 322 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz