Вівторок, 16.04.2024, 21:52
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Лютий » 4 » ІІ сесія VІ скликання Знам’янського міського парламенту дітей
00:21
ІІ сесія VІ скликання Знам’янського міського парламенту дітей

ІІ сесія VІ скликання 
Знам’янського міського парламенту дітей

01 лютого на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулася ІІ сесія VІ скликання Знам’янського міського парламенту дітей (МПД). У  роботі сесії взяли участь 28 делегатів  учнівського самоврядування з 8 навчальних закладів міста.
Сесія розпочалась  пленарним засіданням, якому передували привітання на адресу парламентарів головного спеціаліст відділу освіти Попової Тетяни Миколаївни, начальник відділу молоді спорту та здорового способу життя Ладожинської Руслани Анатоліївни та головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, куратора міского парламенту дітей Зайченка Виталія Вікторовича. 
Виступаючі були єдині у своїх настановах та побажаннях депутатам і надалі залишатися такими ж ініціативними, творчими та наполегливими.
Під час пленарного засідання голови осередків учнівських самоврядувань навчальних закладів міста прозвітували про виконання рішень попередньої сесії. Про роботу міського парламенту дітей в міжсесійний період розповіла голова МПД  Домбровська Анастасія.
Наступним етапом роботи сесії стало засідання профільних комісій.  Депутати плідно попрацювали,обмінявшись власними ідеями,  розглянули пропозиції та проекти для подальшого опрацювання.
І вже на пленарному засіданні депутати прийняли рішення ІІ сесії VІ скликання, в якому визначили головні напрямки роботи Знам’янського міського парламенту дітей у міжсесійний період. 
Втомлені, але сповнені позитивними враженнями, ідеями та планами на майбутнє юні парламентарі подякували за довіру і запевнили всіх про те, що спрямують всі свої зусилля на реалізацію запланованого. 

Координатор МПД
Литвинець С.В.
 


 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 309 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 2.3/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz