П`ятниця, 29.03.2024, 12:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Січень » 5 » Змістовний відпочинок дітей
09:37
Змістовний відпочинок дітей

Змістовний відпочинок дітей 


Кожного року  в очікуванні передноворічних свят затамовують  подих як діти, так  і дорослі, сподіваючись на справжнє Новорічне диво, яке дарує нам позитивні емоції та враження, наповнює душі та серця почуттями турботи та піклування про рідних та близьких. В очікуванні  Нового року, усі мешканці міста прикрашають свої оселі, оздоблюють фасади будинків, створюючи цим святкову атмосферу та, даруючи, дивовижний настрій.
Невимовно яскравими та феєричними у своїх Новорічних постановках, креативних підходах до організації та проведення свят є заклади освіти міста, учні та вихованці яких є активними учасниками проведення казкових дійств, присвячених Новому року.
Плануючи свою роботу на найочікуваніший період  у навчальному році для учнів та вихованців закладів освіти міста - канікули, бібліотекарі, вчителі та керівники гуртків передбачили проведення цікавих виховних заходів у вигляді літературних аукціонів для учнів початкової ланки «Хто більше знає», мульт-вікторин та новорічних вікторин по казках «В гостях у казки», «Ми всі маємо право на ім’я», «Скажіть як його звати», «Знайди помилку», книжкових виставок казкової тематики «Слідами казкових героїв», змаганнях ерудитів для учнів середньої та старшої вікової категорії «Що? Де? Коли?  (новорічної тематики),  нестандартних занять гуртків у формі екскурсій, тренінгів «Медіаграмотність. Як впливає інформація на поведінку людей та відносин між ними» (гурток «Громадянознавство» - НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»), змагань для учні різних вікових груп в рамках роботи гуртка «Нащадки козацької слави» (НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів  № 2-ліцей»), отримання знань з різних галузей наук відповідно до напрямків роботи гуртків закладів освіти: фізкультурно-спортивного, художньо-естетичного, еколого-натуралістичного, військово-патріотичного, туристсько-краєзнавчого, науково-дослідницького, гуманітарного та превентивного шляхом активізації пізнавальної, розумової та творчої діяльності.
З метою організованого проведення змістовного відпочинку дітей під час новорічних і різдвяних свят у 2017/2018  навчальному році, виховання у молодого покоління поваги до національних цінностей, народних традицій, обрядів на базі Центру дитячої та юнацької творчості  у період з 25 по 28 грудня проведено Новорічні ранки  та вечірники для вихованців закладу молодшого, середнього, старшого шкільного віку, а також категорійних дітей та усіх дітлахів міста «Пригоди під Новий рік»,   «Ялинка-паті» тощо. 
Творчі фантазії та креативність вихованців Центру дитячої та юнацької творчості втілилися у виготовленні вихованцями новорічних іграшок та прикрас, якими оздобленого лісову красуню у приміщенні ЦДЮТ та на південній частині міста, майстер-класах зі створення  листівок та виробів декоративно-прикладного мистецтва «Новорічні фантазії», «Різдвяний сувенір» та еко-акції «Годівничка для птахів», якій передував конкурс на кращу годівничку для птахів «Врятуй птаха». 
Завдячуючи неабиякій творчій енергії, креативності, бажанню дарувати гарний настрій, позитивні емоції та враження, керівники гуртків ЦДЮТ перетворили передноворічні та святкові дні на дивовижну казку, країну мрій та фантазій, доброти, щирості та турботи. 
Розвиваючи не лише майстерність, витримку, жагу до перемоги, а й світогляд своїх вихованців активно впроваджують  в життя своїх підопічних переконання здорового способу життя тренери-викладачі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, в рамках роботи секцій з різних видів спорту. Зокрема, в канікулярний період, діти отримують максимум задоволення від тренувань, мають можливість поспілкуватися з однолітками, зустрітися у товариській грі чи матчевій зустрічі.
Використовувати час з користю, спрямовуючи усі свої здібності на розвиток творчих, спортивних чи інтелектуальних можливостей, прагнуть викладачі закладів загальної середньої, позашкільної  освіти міста та КДЮСШ  задля розвитку, зміцнення та кращого майбутнього кожної дитини, яка безперечно вірить у казку, новорічні дива, які на часі продовжуються та щасливе майбутнє, адже що може бути кращим, як не розуміння на світанні нового дня, що все  у твоєму житті тільки починається і найбільші перемоги, здобутки та досягнення ще попереду. 

Головний спеціаліст відділу освіти 
Т.Попова

 

Категория: Міськво | Просмотров: 336 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz