Субота, 20.04.2024, 09:36
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Січень » 4 » ЕКОакція «Годівничка для птахів»
19:56
ЕКОакція «Годівничка для птахів»

ЕКОакція «Годівничка для птахів»

Надворі зима... і хоча погода не надто зимова,  та все ж це голодна пора для  наших "молодших братів". Синички, щиглики, горобці та інші птахи нашої  місцевості приносять влітку чимало користі, поїдаючи шкідників саду та городу. Однак взимку без нашої допомоги їм не обійтися.
 Доброю традицією в Центрі дитячої та юнацької творчості стало щорічне проведення  ЕКОакції «Годівничка для птахів», мета якої привернути увагу  підростаючого покоління до життя зимуючих пернатих і необхідності їх підгодівлі у складний для них час.
4 січня до природоохоронної роботи долучились вихованці  гуртків «Незвичайне поряд» (керівник С.Кондратьєва), «Іграшка-сувенір» (керівник Н.Любінська), «Малюнок. Графіка. Живопис.» (керівник С.Цатурян), «Бісероплетіння» (керівник Т.Акіменко), вихованці зразкового хореографічного колективу «Екстраверт» (керівники  М.Стукаленко та К. Степанова) та вихованці «Вокально-хорових гуртків»  (керівники Ю.Єніна та Ю. Сметана). 
Заняття всих гуртків були проведені  на єдину тему: “День зимуючих птахів”. В ході занять діти довідалися багато цікавого про пернатих друзів нашого регіону та разом зі своїми керівниками виготовили чудові, креативні годівнички для птахів. Слід відзначити, що деякі вихованці завчасно потурбувалися про затишні годівнички та разом зі своїми батьками виготовили їх вдома. Після заняття всі гуртківці долучилися до ЕКОакції «Годівничка для птахів», розвісивши  власноруч виготовлені годівнички на деревах міського парку відпочинку та біля будівлі закладу.
Годівнички вийшли на славу – красиві й на різний смак. Сподіваємось, що вони сподобаються пташкам і ті стануть частими гостями наших годівничок.
Вихованці центру творчості закликають всіх допомогти птахам вижити в голодний і холодний час! 
Давайте всі разом збережемо пернатих друзів!
Приєднуйтесь до нашої справи!

 

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 489 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz